NEVJEROVATNI REZULTATI: Potpuno je izliječila je AKNE na licu OVOM prirodnom maskom (FOTO)

Praktična žena
NEVJEROVATNI REZULTATI: Potpuno je izliječila je AKNE na licu OVOM prirodnom maskom (FOTO)
.

Ako se cijeli život borite sa prištićima, aknama, dermatitisom ili osjetljivom kožom, onda znate koliko je frustrirajuće kada se toga nikako ne možete riješiti. Probali ste već mali milijun tretmana, krema, losiona, ali jednostavno ništa ne pomaže?

Da, niste jedini, vjerujemo da će vam vilica pasti do poda kada vidite čime je jedna žena uspjela očistiti svoje lice od prištića. Slike  govore same za sebe; rezultate koje je dobila nakon 4 sedmice korištenja maske od meda definitivno su zapanjujući.

ccc

Kako kaže njezin ''recept'' je da nakon pranja lica blagom čistilicom, umasira tanak sloj meda na zahvaćeno područje i ostavi ga tri sata da djeluje.Ne vjeruje koliko su brzo, jednostavno i relativno bezbolno došli rezultati.

S tretmanom nastavlja svaki drugi ili treći dan dok ne nestanu svi tragovi dermatitisa, a nakon toga jednom sedmično u prevenciji od vraćanja.

Ako ti ovo zvuči predobro da bi bilo istinito, postoje neka istraživanja da med zaista tako djeluje zbog svojih protuupalnih i antigljivičnih svojstava. Ipak se radi o prirodnom proizvodu i vrijedi isprobati.

Ne propustite