Ne treba vam ZLATNA RIBICA: Ovo ispunjava SVE ŽELJE PREKO NOĆI! (FOTO) (GIF)

Objavljeno:31.12.2017 - 17:28
A A A Times Arial

Ako iskreno želite da pronađete rješenje za vaš problem, ili odgovor na pitanje koje vas dugo muči, metoda ‚‚Čaša vode” će vam u tome pomoći. Autor metode Hoze Silva postao je poznat širom svijeta zahvaljujući razrađenim kompleksom psiholoških treninga, čiji je osnovni činilac ljudska intuicija.

   
Ovom tehnikom možete da aktivirate treće oko, koje će vam poslužiti u različitim situacijama. Na ovaj način činite da podsvijest lako riješi vaše probleme. U početku je ova metoda konstruisana da čovjek može samostalno i brzo da pronađe izlaz iz teških situacija, ali i za brzo ispunjenje želja.
 
Način primjene ove metode:
 
Prije nego što krenete na spavanje sipajte vodu u čašu. U sebi ili naglas dobro osmislite svoj zahtjev ili želju. Obavezno budite precizni. Izbjegavajte neodređene rečenice, samo budite konkretni. Ne koristite riječ NE.
 
Na primjer, umjesto pitanja ‚‚Zašto ne mogu da pronađem novac za putovanje u inostranstvo?" postavite ovo ‚‚Na koji način da dobijem novac za putovanje u Pariz?" ili ‚‚Sada tražim rješenje problema kako maksimalno brzo i lako ostaviti cigarete?‚‚ ili ‚‚Koje je za mene najpovoljnije rješenje za kupovinu stana?"
 
Uzmite čašu vode u ruke, skoncentrišite se, zatvorite oči, podignite očne jabučice malo gore i popijte pola čaše vode, ponavljajući u sebi:
 
- To je sve što je potrebno učiniti za rješavanje mog problema.
 
Preostalu polovinu čaše vode poklopite i idite mirno na spavanje. Ujutru popijte preostalu vodu zatvorenih i na gore podignutih očiju. Obavezno ponovite svoje pitanje (ne mjenjate redosljed riječi) koje ste postavili prethodno veče. Možda vam se već u toku noći ili sljedećeg dana, u obliku prosvjetljenja ili spontane misli, javi jednostavno rješenje vašeg problema.
 
Vjerovatno ćete sljedećih nekoliko dana, naići na situaciju, koja će biti neka vrsta nagovještaja u kom pravcu da krenete dalje. Nečiji poziv, članak u novinama ili neočekivani susret može biti ključ za rješavanje vašeg problema.
 
Ako ste se ujutro probudili sa spoznajom da ste pronašli rješenje za vaš problem, popijte preostalu vodu iz čaše i obavezno se zahvalite Bogu, Svemiru i svojoj podsvijesti za dobijenu pomoć (u svakom slučaju popijte vodu).
 
 
Kako djeluje ova tehnika i zašto je efikasna?
 
Mnogi su upoznati sa činjenicom (koja je naučno dokazana) da voda ima pamćenje, odnosno da posjeduje sposobnost da prima, pamti, kodira informaciju i kroz nju se može uticati na podsvijest čovjeka. Ljudsko telo, uključujući i mozak, sastoji se više od tri četvrtine vode. Stvar je u tome što kad čovjek pije vodu drži oči zatvorene, moždana aktivnost se povećava, mozak pokušava da izračuna šta ste vi progutali.
 
Povećana aktivnost mozga otvara put za djelotvorno programiranje. Fenomen pamćenja omogućava vodi da čuva podatke. Voda podsjeća na novi disk na koji unosite bilo koji podatak. Tako da obična voda može uticati ne samo na podsvijest, već i na organizam čoveka, što su dokazala brojna naučna istraživanja, i pomoću nje se može pomladiti i izliječiti ljudski organizam.

Neobične lava maske za telefon oduševiće sve a od sada ih možete i sami napraviti.

Sve što vam je potrebno za ovaj zanimljiv ukras vašeg telefona je: Vinil, papir za pečenje, boje za kolače, bebi ulje, lijepak, makaze, pinceta, klešta, pegla i providna maskica za vaš model telefona.

(Novi.ba/atma)

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
 
 

Sponsored by Luponmedia