KEBINA SNAJKA NE DA DJETETU DA BUDE SA OCEM: I ove Nove godine udara Severina kontru Milanu Popoviću

Show
KEBINA SNAJKA NE DA DJETETU DA BUDE SA OCEM: I ove Nove godine udara Severina kontru Milanu Popoviću
.

Hrvatska pjevačica svake godine ponavlja isti scenario uoči novogodišnjih praznika i ocu svog djeteta ne dozvoljava da provodi vrijeme sa njihovim sinom Aleksandrom, dok ona pjeva za doček.

Naime, kako Srpski telegraf saznaje, srpski biznismen Milan Popović ni ovu Novu godinu neće dočekati sa svojim nasljednikom iako je njegova majka angažovana na crnogorskom primorju, gdje će daleko od mezimca 31. decembra i 1. januara nastupiti u Bečićima.

- Severina Popoviću već četvrtu godinu zaredom ne dozvoljava da za Novu godinu bude sa sinom iako ona radi za doček i spriječena je da sama brine o djetetu. Pošto nije tražila saglasnost od oca da ga vodi sa sobom u Crnu Goru, vjerovatno je unapred isplanirala da ga ponovo ostavi kod nekih trećih osoba jer je ona već godinama kategorički protiv toga da dijete bude sa tatom - otkriva izvor blizak hrvatskom pravosuđu dobro upućen u cijeli slučaj i dodaje:

- Pjevačica je nedavno i izjavila da cijela njena porodica, uključujući sve Kojiće, treba da ima prioritet u odnosu na Aleksandrovog oca u djetetovom životu, a na pitanje sudije da li se slaže da je otac ravnopravan roditelj, odbila je da odgovori. Na sve to, Kojićeva je nedavno ponovo podržala pokret I ja sam majka, koji su same žene-inicijatori zatvorile zbog reakcije majki koje su iskoristile portal da pljuju po očevima svoje djece. Takođe je podržala ženu koja je otela dijete od svog oca Ninu Kuluz i pozvala žene da odlaze od očeva njihove djece ako su nezadovoljne i time javno objavila da je ona za rasturanje porodice kao osnovnog stuba svakog društva - zaključuje sagovornik.

Milan Popović je potvrdio ove navode:

- I sada neka mi neko kaže da majka želi dobro svom djetetu! Ima sina koji ima oca i brata, sa kojima želi da bude, provede vrijeme i praznike, ali ona to zanemaruje. Po ko zna koji put dijete daje trećim osobama, a Aleksandar ne može sa nama da provede ni Novu godinu!

S druge strane, Severinin menadžer Tomislav Petrović tvrdi da će ona sina voditi sa sobom na nastupe u Crnoj Gori, te da joj za to nije neophodna saglasnost oca djeteta.
- Prema presudi Županijskog suda u Zagrebu donesenoj dana 8. jula 2014, koja je i dalje na snazi, Severina za putovanje sa djetetom van granica Hrvatske i EU ne treba da ima saglasnost oca. Sud je to obrazložio prvenstveno iz razloga što ne postoji zakonski osnov za takvu obavezu - poručio je Kojićkin PR.

Ne propustite