Zbog siromaštva prekinuo školovanje: Nekad su bili beskućnici, a danas su bogati i slavni

Show
Zbog siromaštva prekinuo školovanje: Nekad su bili beskućnici, a danas su bogati i slavni
.

Dok ih gledamo na crvenom tepihu, kako poziraju u skupocjenoj odjeći ili ih paparazzi hvataju u luksuznim ljetovalištima, teško nam je zamisliti da nisu sve zvijezde uvijek bile slavne osobe s mnogo novca.

Neki od njih su bili toliko siromašni da si nisu mogli priuštiti niti krov nad glavom, već su se morali "snalaziti" dok im se sreća napokon nije nasmiješila.

Oni su ujedno i dokaz kako se život može naglo okrenuti te da je budućnost rijetko kad predvidiva, a isplati se loviti svoje snove. 
 
1. Jim Carey je spavao u kombiju
 
Kad je njegov otac izgubio posao, Jim Carey i cijela porodica odjednom su se našli bez krova nad glavom. Srećom, ipak su imali barem jednu imovinu koju im banka nije oduzela - kombi u kojem su spavali. Jim je zbog siromaštva koje ih je pogodilo prekinuo školovanje u dobi od 15 godina te se zaposlio kako bi pomogao svojim roditeljima. 

2. Halle Berry utočište našla u skloništu za beskućnike
 
 
Jedna od najseksepilnijih žena svijeta u ranim se 20-ima preselila u Chicago kako bi imala veće šanse za ostvarenje glumačke karijere. Ubrzo nakon što je došla, ponestalo joj je novca i njena majka joj ga je odbila poslati, već joj je rekla da bi joj bilo pametnije vratiti se kući. Bez imalo novca, otišla je u sklonište za beskućnike gdje su joj dali topli obrok i krevet. Halle priznaje kako joj je to bilo vrlo teško razdoblje života te da se izvukla kad je našla posao konobarice. Misli kako danas zbog toga puno više cijeni stvari i nikad se nije umislila.

3. Jennifer Lopez skrivala se na tuđem kauču
 
U dobi od 18 godina, megapopularna J.Lo bila je beskućnik jer je odlučila slijediti svoje snove. Naime, ona se zaputila u Hollywood, a njeni je roditelji nisu u tome podržali. Posvađala se s majkom jer nije željela ići na fakultet te neko vrijeme nije komunicirala s njima. Kako nije imala ništa novca, a ono što bi zaradila od honorarnih poslova trošila bi na hranu, poskrivećki je spavala na kauču u plesnom studiju gdje je trenirala. Ipak, nakon nekoliko mjeseci joj se posrećilo te je dobila posao plesačice na turneji u Europi. 
 
4. Kelly Clarkson se tuširala u teretani
 
Prije nego što je pobijedila na takmičenju Američki idol, Kelly je živjela u svom autu neko vrijeme, jer joj je stan izgorio u požaru. Navodno je svakodnevno išla u teretanu u kojoj je bila član kako bi se tuširala.

5. Hillary Swank u glumi našla spas
 
Ova uspješna glumica je cijelo djetinjstvo provela u siromaštvu - živjela je u kamp-prikolici sve dok kao petnaestogodišnjakinja nije otišla u LA s majkom kako bi okušala sreću u glumi. Na audicije se javljala telefonirajući iz govornica sve dok nije dobila neke manje uloge.

6. Sylvester Stallone zbog besparice završio u porniću
Stalone je tri sedmice spavao na autobusnoj stanici u New Yorku nakon što je izbačen iz svog stana jer nije platio najamninu. Pošto je bio očajan, glumio je u pornografskom filmu za koji je dobio 200 dolara i to mu je pomoglo da ponovo stane na noge.

7. Shania Twain s 14 godina je bila u skloništu
  
Roditelji današnje popularne country zvijezde imali su buran brak koji se raspao kad ih je pogodilo siromaštvo. Njena je majka spakirala svoje četvero djece i otišla s njima u Toronto, gdje su neko vrijeme proveli u skloništu za beskućnike. Shania je tada imala 14 godina.

8. Carmen Electra
 
Ovaj seks simbol u ranim 20-ima opljačkao je dečko s kojim je živjela i ostavio ju je bez novčića, pa nije mogla platiti niti stanarinu niti režije. Od očaja je samo plakala i dok se nije snašla provodila je vrijeme na klupi u parku, no na sreću prijateljica joj je uskočila u pomoć. 

Ne propustite