FENOMEN KOJI JE LJEKARE OSTAVIO BEZ TEKSTA: Majka je trudna s trojkama, onda je doktor bolje pogledao ultrazvuk i PROBLIJEDIO!

Kiosk
FENOMEN KOJI JE LJEKARE OSTAVIO BEZ TEKSTA: Majka je trudna s trojkama, onda je doktor bolje pogledao ultrazvuk i PROBLIJEDIO!
.

Ništa na svijetu nisu željeli više od toga da postanu roditelji djevojčice ili dječaka. Iako su Kortni i Filip Garet iz Nju Orleansa pokušavali mnogo godina, to jednostavno nije bilo uspješno.

Na kraju su odlučili da pokušaju sa vantjelesnom oplodnjom i Kortni je konačno ostala trudna, sa trojkama. Ali to nije bilo jedino iznenađenje. Sedam godina kasnije, doktori su ponovo ostali zapanjeni.

Njihova djeca – Oliver, Džek i Eli su rođeni zahvaljujući vantjelesnoj oplodnji.

302481-majka-koja-je-rodila-trojke-ff

Vantelesnom oplodnjom su implantirana dva embriona, jedan se razdvojio i tako su nastali blizanci plus jedna sestra. Ono što oni nisu znali je da su njihovi roditelji odlučili da dobiju i četvrto dijete.

 

Sedam godina kasnije, iznenadili su djecu viješću da je Kortni ponovo trudna. Ultrazvuk je pokazao da Kortni nije samo trudna ponovo, nego opet očekuje trojke – drugi put. Ali to nije ono što je iznenadilo doktore.

Doktor je objasnio o čemu se radi. Tokom istog mjeseca kada je Kortni otišla na vantjelesnu oplodnju, takođe je zatrudnila i prirodnim putem. Jedan embrion se podijelio i ona je imala par jednojajčanih blizanaca i djevojčicu u stomaku. Druge trojke su začete prirodnim putem – a trudnoća je ista.

302479-bebe-blizanci-ff

To je fenomen koji je ostavio i doktore i roditelje bez riječi. To je ekstremno rijetka pojava. Zbog ovog čuda, porodica Garet je porasla od dva člana do njih osam. Oni su sada jedna velika i sretna porodica!

Podijelite ovu nevjerovatnu priču sa prijateljima da pokažete da ništa nije nemoguće i da se čuda stvarno događaju!

(virealno.com)

Ne propustite