Saznaj šta posljednja cifra godine rođenja otkriva o tvojoj sudbini

Objavljeno:12.12.2017 - 23:56
A A A Times Arial

Ovi elementi otkrivaju karakter osobe, njene navike i još mnogo toga. Hajde da otkrijemo koji ste element i šta to govori o vama. Na primer, ako ste rođeni 1987. godine, vaš broj je broj 7, a njegov element je vatra.

Godina u kojoj smo rođeni igra značajnu ulogu u našim životima. Ipak, najvažnija je poslednja cifra godine našeg rođenja. Svaki broj ima odgovarajući element, a to su metal, vatra, zemlja, drvo i voda.

1. Element: Metal (0-1)
Ove osobe su snažnog karaktera i otporne. Slobodnog su duha, ali rezervisane jer žele da žive život po svom. Čeznu da žive u doslednosti i ljubavi. Oni tačno znaju šta žele i učiniće sve da ostvare svoje ciljeve i ambicije. U međuvremenu, nihovi nedostaci su želja za moći, luksuznim stvarima i puno novca. Odlučni su i ne tolerišu propuste.

2. Element: Voda (2-3)
Osobe rođene pod elementom vode, pokazuju saosećajnosti i simptatiju za druge ljude. Posjeduju sjajnu maštu i snalažljivost, što ih čini uspješnimu karijerama vezanim za umjetnost. Imaju dobar instinkt i odlično primjećuju detalje.

3. Element: Drvo (4-5)
Osobe rođene pod ovim elementom jesu samouvjerene i marljive. Originalni su, vole nova iskustva i sanjaju da otkirju svijet oko sebe pun zagonetki i bizarnih mjesta. Nikada nisu sebične i egoistične.

4. Element: Vatra (6-7)
Rođeni pod elementom vatre jesu pravi avanturisti i sanjaju o putovanju oko svijeta. Imaju naviku da prebrzo ulijeću u stvari. Ljubazni su i prirodni; znaju kako da privuku ljude.

5. Element: Zemlja (8-9)
Ove osobe su pouzdane i odlučne. Razumno će razmotriti svaku stvar i nikada neće delati nepromišljeno. Vole disciplinu i red i žive život po svom planu. Strah od nepoznatog jeste njihov najveći strah.

 

Image source: meowgag.com

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!