PRIJATELJ OLIVERA DRAGOJEVIĆA OTKRIO: Evo zbog čega je završio u bolnici, a javnost ga već sahranila

Show
PRIJATELJ OLIVERA DRAGOJEVIĆA OTKRIO: Evo zbog čega je završio u bolnici, a javnost ga već sahranila
.

Nakon što je u subotu odjeknula lažna vijest da je Oliver Dragojević preminuo od kancera sa kojim se već bori, njegov najbliži saradnik Nenad Drobnjak, otkrio je pravu istinu.

Naime, ljudi na društvenim mrežama počeli su da se opraštaju od pjevača, a njegovi bliski prijatelji otkrivaju šta je zaista istina.
 
"Prošao je četvrti ciklus hemoterapije pa je došlo do određenih nuspojava koje su uobičajene. Ali, svakim danom je sve bolje. Karta se s familijom, šeta i posjećuju ga prijatelji. Ljekari će procejniti hoće li za Božić da bude kod kuće", rekao je Drobnjak.
 
Dodao je da je Dragojević optimističan, kao i svi oko njega, i da vjeruje u pozitivan ishod.

Muzičar je prije tri dana proslavio 70. rođendan, povodom kog je trebao da održi dva koncerta. Međutim, oni su otkazani jer je Oliver zbog posledica hemoterapije završio u splitskoj bolnici.
 
Jedan splitski portal objavio je sinoć da je pjevač preminuo, a po društvenim mrežama su fanovi počeli da se opraštaju. Ubrzo su na njegovoj Fejsbuk stranici demantovali te navode.
 
"Oliver je dobro i liječenje se nastavlja. Molimo, ne vjerujte dezinformacijama koje trenutno kruže", stoji na njegovom profilu.

(Kurir)

Ne propustite