Više od 45.000 pacijenata koji su imali kancer svjedoče da ih je ovo piće izliječilo!

Porodica i zdravlje
Više od 45.000 pacijenata koji su imali kancer svjedoče da ih je ovo piće izliječilo!
.

Nakon godina studija razvio je dijetu sa sokom od 42 dana koja stanice raka u razvoju. 1980 godine, više od 45.000 pacijenata navodno je imalo uspešno liječenje.

Ljudi bez raka također su pokušali dijetupili su čak 7 dana primjetili su značajne, pozitivne učinke na zdravlje: povećanu energiju, smanjen rizik od prehlade i gripe,poboljšano spavanje

Kao dio prehrane pacijenti imaju upute da ne jedu nikakvu krutu hranu tih 42 dana.Te voće pretvara u sok.

Da bi se pripremila jedna porcija ovog čudesnog soka potrebno je:

– 1 cvekla

– 1 štap celera

– 1 mrkva

– 1/2 krumpira

– 1 rotkvica

Priprema napitka:

Sve sastojke treba smiksati u sokovniku

Prema riječima dr Breussa, kancerogene stanice rastu zbog proteina kojii se nalaze u krutoj hrani, dijeta je osmišljena kako bi doslovno izgladnili stanice raka.

Sastojci u soku su pažljivo odabran, u borbi protiv stanica raka.

Na alternativnim internet stranicama objavljen je najvećih uzročnika raka kojima smo svakodnevno izloženi.

1. Hormoni u mesu i mljeku

Većina domaćih životinja hranjena je veštačkim hormonima, ti hormoni uzrokuju upale, depresiju, rak i niz drugih bolesti.

2. Mamografija, skeneri na aerodromima

Da li vam je tehničar na mamografiji da povuče zaštitnu preklopnicu preko grudi  prije nego što je izašao iz ordinacije? Ove zrake su smrtonosne, mogu da prouzrokuju rak da bi ga sprečili ili reagovali na vrijeme.

3. Aluminijum u dezodoransima i antiperspirantima

Većina tumora dojke nastaje zbog dezodoranse prepune aluminijuma, stoga koristite domaće ili organske dezodoranse.

4. Toksična kozmetika

Koža je naš najveći organ tretiramo preparatima i dekorativnom kozmetikom, kroz kožu ove otrovne supstance bez ikakvog problema putuju u krvotok, čine plodno tlo za ćelije tumora.

Namirnice

Većina nas voli meso sa roštilja,meso pripremljeno na ovaj način može lako postati kancerogeno, jer kada je tako pripremljeno otpušta jedinjenje pod imenom akrolein koje je kancerogeno.

Mi nismo ni vjesni koliko lošom prehranom  možemo naštetiti sebi, stoga ne biste smjeli često jesti meso sa roštilja,izbjegavajte ga!

Mnoga istraživanja su pokazala da hrana sa roštiljajedan je od faktor koji uzrokovati rak pankreasa, crijeva, želuca i mnoge tegobe.Stoga obratite pažnju šta unosite u organizam.

Ono što takođe nije zdravo jeste da jedete hrenovke i kobasice posebno ako je to u velikim kolikočinama, raspitajte na koji način se prave hrenovke pa će vam sve biti jasnije.

Ti proizvodi se dobijaju od nekvalitetnog mesa,u njih se dodaju konzervansi i štetne materije. Zbog toga ih zbjegavajte i uzimajte kvalitetno meso.

Čips

U prvoj fazi proizvodnje pšenica, riža, kukuruz i krompirne pahuljice se miješaju i od tih sastojaka se dobije tijesti, koje se zatim oblikuje, a nakon toga prži u ulju i suši.

U zadnjoj fazi čipsu se dodaju otrovni pojačivači ukusa. Svi sastojci za smjesu od koje se pravi čips su genetski modifikovani, jer su jeftiniji i dostupniji,najopasnijih od sastojaka koji se  nalazi u čipsu nije dodat u procesu proizvodnje, nego je nus-produkt prerade. U pitanju je kancerogena supstanca akrilamid, a ona izaziva tumor.

Akrilamid se stvara kod pripreme hrane koja je izložena termičkoj obradi, posebno je prisutna u čipsu jer se nakon pečenja na visokoj temperaturi i isušuje na visokoj temperaturi. Sve vrste hrane koja se obrađuje na temperaturama iznad 100 stepeni sadrži ovu kancerogenu supstancu.
Ako stalno jedete čips, za godinu popijete pet litara ulja koje je čips upio za vrijeme prženja.

Piletina

Za ljudsko zdravlje, farmske životinje mogu biti izrazito opasne jer bivaju na otrovnim tvarima koji su bogati pestcidima. A domaće othranjenje životinje pružaju samo najbolje i najzdravije  osobama kako bi zadržali svoje zdravlje optimalnim.

Najveća prijetnja domaćih životinja su kokoši, one odrastaju u nezdravoj okolini, pa mogu davati meso i jaja koja su puna opasni tvari.

Arsen predstavlja hemijski element, i on može biti organskog ili anorganskog porijekla. Anorganski arsen je puno više štetan i dokazano je  kancerogen.

Svježa piletina je roskaste boje, bez sluzavih nakupina. Kod piletine koja nije svježa ili je pokvarena boja mesa može poprimiti sivu nijansu te se mogu pojaviti crne, sive, zelene, smeđe ili bijele pjege ili mrlje, također, pojavljuje se kiseo miris ili miris sličan amonijaku, a površina mesa prekrivena je sluzavim i ljepljivim slojem. Prve promjene mogu se najbolje uočiti na najvlažnijim dijelovima, kao što su: područje ispod krila, između trupa i nogu te u trbušnoj šupljini.

Ne propustite