NIKO NIJE ZNAO KROZ ŠTA PROLAZI: Rada otkrila istinu o svađama s Harisom i zbog čega je najviše plakala!

Show
NIKO NIJE ZNAO KROZ ŠTA PROLAZI: Rada otkrila istinu o svađama s Harisom i zbog čega je najviše plakala!
.

Rada Manojlović među prvima je na domaćoj estradnoj sceni priznala da je tražila pomoć psihologa u trenucima kada joj je bilo teško. Sada ona otkriva i da je nedavno išla na nove terapije za smanjivanje bijesa.

"Među jedinim sam kolegicama koja je u jednom trenutku rekla da je išla kod psihologa na seanse. Tada sam otišla nekoliko puta, a nedavno sam išla na seanse za smanjivanje bijesa, ali to nije liječenje. Jednostavno razgovaraš s nekim tko može da ti sa stručne strane pruži podršku kako da određene situacije preboliš i prevaziđeš. Imam želju da odem na meditaciju jer mi je ponekad potrebno da se isključim od svega, da bih ostala zdrava, prije svega", rekla je pjevačica.

Posljednjih godina bilo je lijepih trenutka u njenom životu, ali i oni ružnih zbog kojih je zaplakala.

"Najteže sam se osjećala kada sam ostala bez glasa. Tada sam plakala kao po cio dan. Isto je bilo i kada sam imala problema s kičmom i kada sam se ukočila. Tada nisam mogla da nastupam i bila sam očajna. To mi je nekako najteže palo i mislila sam da ne može da bude gore", priča Rada, prenosi Kurir.rs.

Rada Manojlović otkriva oko čega se svađa s dečkom Harisom Berkovićem.

"Nećete vjerovati, ali Haris i ja se najviše svađamo oko hrane. Kod nas u vezi je najveći problem to šta ćemo da jedemo. Ali ja uvijek idem linijom manjeg otpora i prva popustim u nekim ključnim situacijama. Ne želim jednostavno da se raspravljam oko takvih stvari, dok on obožava da vodi polemiku i ubjeđuje me da nisam u pravu. Valjda su neki muškarci takvi da vole ponekad malo više da zvocaju. Zato ja, kao svaka pametna žena, spustim loptu", kaže Rada.

Ne propustite