5 osobina kod žena koje muškarci naprosto obožavaju, provjerite jeste li i vi među njima

Praktična žena
5 osobina kod žena koje muškarci naprosto obožavaju, provjerite jeste li i vi među njima
.

Žene koje imaju ovih pet osobina muškarci naprosto obožavaju, provjeri jesi li i ti među njima. Vjeruj nam, ovih pet kombinacija osobina potpuno će ga baciti na koljena.

Pametna si (možda čak i više od njega), ali ne ismijavaš ga ako nešto ne zna

Teško možemo reći da je netko pametniji od drugoga jer pamet ovisi o puno faktora. No, ako se u nekim područjima snalaziš bolje od njega ili si više načitana, to muškarce itekako privlači. Barem one prave.

Ako si naišla na jednog takvog, ostat ćeš mu zanimljiva ako ni u jednom trenutku ne osjeti da si podcijenila njegovo (ne)znanje ili inteligenciju. Dok god od tebe može nešto naučiti bez pritiska i srama, obožavat će te.

Jaka si, ali si sposobna pokazati i ranjivost

Nema ništa više neodoljivo od žene koja zna što hoće i zna iskazati svoj stav, uči i radi na sebi. No, snaga ne isključuje nježnost i sposobnost da se otvorimo i pokažemo ranjivost u društvu drugih ljudi. Ako se ne sramiš pred njim zaplakati na neki film, obzirna si i znaš verbalno i fizički iskazati emocije, neće te puštati iz ruku.

Super izgledaš, ali imaš i privlačan karakter

Izgled je ono što nas na prvu privuče kod neke osobe, ali i sama znaš da nas karakter potpuno osvaja. Nema koristi ako sate i sate provodiš pred ogledalom, a bezobrazna si prema svima oko sebe, emocionalni si vampir i manipulatorica. Ove osobine sigurno ga neće zadržati.

Neovisna si, ali spremna na zajednicu

Muškarci vole osjetiti da je žena samostalna i da ga neće gušiti, ali isto tako žele neku koja neće apriori odbijati prespavati kod njega ili s vremenom iskazati želju za dizanjem veze na novu razinu.

Uvijek može računati na tebe, ali zadržavaš dozu tajanstvenosti

Predvidljivost je donekle ok dok ne preraste u dosadu, zar ne? Dovoljno je da mu pokažeš da si tu za njega, ali i da ne možeš uvijek biti dostupna kada bi on to htio.

net.hr

Ne propustite