Ovo su najveći photoshop blamovi sa estrade (FOTO)

Show
Ovo su najveći photoshop blamovi sa estrade (FOTO)
.

Stroga su pravila show biznisa...

Od zvijezda zahtevaju se savršene proporcije, a vremena za vježbanje je sve manje. Zato su se pripadnici estradnog neba latili photoshopa, ali nažalost, u tome se nisu baš proslavili. Ovo su najgori photoshop blamovih poznatih zvijezda!

MAJA NIKOLIĆ

Maja je među svim poznatim ličnostima definitvno najveći fan photoshopa! Njeno najzanimljivije ''remek-djelo'' je sigurno ova fotografija gdje je svoje noge izdužila do krajnjih granica. Pjevačica vjerovatno pati zbog svoje visine, ali ovo joj nije trebalo.

maja


Vremenom je digla ruke, pa sada bez ikakvog blama objavljuje neobrađene fotke u kupaćem i ponosno pokazuje svoje tijelo sa svim njegovim manama. Na tome, svaka čast!

maja-2

JELENA KARLEUŠA

Pjevačica Jelena Karleuša prije nekoliko mjeseci nastupala je u Turskoj u čast fudbalskog kluba Bešiktaš u haljini koja je podsjećala na ribarsku mrežu. Na ovoj fotografiji malo se zaigrala u photoshopu pokušavajući da stanji struk pa ga je slučajno do pola izbrisala. Ups!

karleusa

DANIJELA VRANJEŠ

Glumica je brže-bolje je požurila da skine ovu fotografiju sa Instagrama kada su fanovi počeli da je napadaju zbog ovako loše odrađenog photoshopa. Htjela je da suzi struk, pa je malo iskrivila i pločice na zidu.

danijela

TINA IVANOVIĆ

Ovdje nema potrebe puno komentarisati. Samo bacite pogled na Tinin struk.

tina

Ne propustite