Tresle su joj se i pantalone, a kad je Karleuša počela da je komentariše ona je ZANIJEMILA!

Show
Tresle su joj se i pantalone, a kad je Karleuša počela da je komentariše ona je ZANIJEMILA!
.

Aleksandra Saška Hajder izazvala je veliku polemiku među članovima žirija, jer su se lomila koplja oko toga da li pjeva dovoljno dobro da bi prošla u naredni krug.

Međutim, ono što niko od njih nije osporio jeste Saškin fizički izgled, za kojim je naročito "odlijepila" Jelena Karleuša.

Ali, prije komplimenata, Sašku je tajanstveni član žirija žestoko "napao" zbog pjevanja!

- Sa ovakvom pjesmom ne može da se dođe do rezultata za "da", zato što ova pjesma zahtjeva performans. Dakle, Jelena Karleuša ovdje tako igra, takav ima stajling da je to brutalno. I onda, kompletan utisak na tome se stiče. Zašto su Jelenini koncerti posjećeni? Baš zbog toga. A, ako samo treba da se pjeva, da slušam to...ne. Za mene je ne! - rekao je tajanstveni član žirija Indira Radić, koja nije glasala za Sašku.

Međutim, onda je na red za komentarisanje došla Jelena Karleuša, a Saška je u tom trenutku pretrnula od treme, očigledno u strahu šta će joj Jelena reći!

- Slažem se donekle zato što druga pjesma nije takmičarska, ona je više fora. Ja nju pjevam kada stvarno treba da kidam, da igram. Ona jeste igračka, ali ona ima jedan momenat, jako težak. Izuzetno je brza i teško ju je izvesti u toj brzini. Tako da, što se toga tiče, pogotovo refrena, bio je odličan. Izgledaš boli glava! Top! Prelijepa si! - rekla je Jelena i opustila Sašku.

- Prvu pjesmu si, osim što si se tresla kao list na vjetru. Tebi su se te pantalonice ovako tresle! Uz takvu tremu i parališući strah, odlično si otpjevala prvu pjesmu. Za drugu pjesmu, moraš da nam daš i scenski pokret. Ali, za prvi krug, za nekoga ko tako izgleda i ima takve predispozicije, ti si brutalna! - rekla joj je Jelena.

Saškin nastup pogledajte na snimku ispod od 19:30 minuta:

 

 

(Telegraf)

Ne propustite