U čemu ste najbolji? Otkriva vam horoskop

Horoskop
U čemu ste najbolji? Otkriva vam horoskop
.

U čemu ste vi, kako pišu zvijezde, najbolji?

Ovan:
Pokretačka moć. Vi ste inicijator i pokretač. Proljeće poslije duge zime, sa vama sve počinje. Vaš zadatak je da pokrenete druge. Nebitno je gde radite ili šta radite ali, bitno je da budite tamo na samom početku. Još bolje, pokrenite sami taj početak.

Bik:
Moć da materijalizujete stvari. Vi ste prvi zemljani znak i u vašim je rukama moć da energiju stavite u službu stvaranja i materijalizacije. Konkretna forma, rast i prosperitet mora da postoji u svemu što radite.

Blizanac:
Moć komunikacije. Vaš zadatak je da povezujete ljude. Znak Blizanaca vlada riječima tako da ste uvijek u svom elementu ako se bavite poslovima gdje možete da koristite svoje mentalne kapacitete.

Rak:
Moć empatije. Vi ste prvi vodeni znak i vaš je zadatak da saosjećate i brinete o drugima. Vrlo je bitno da radite na mjestima gdje možete da date ovo što je najbolje u vama. Bitno je da brinete, ako ne o ljudima, onda o biljkama ili životinjama.

Lav:
Moć odluke. Vi ste fiksni, vatreni znak u kojem je energija već sazrela. To vam daje moć i hrabrost za donošenje odluka. Bitno je da na svom radnom mjestu, a i u drugim oblastima života, vi donosite odluke. Na taj način dajete najbolje od sebe.

Djevica:
Moć razuma. Vi bolje od drugih znate šta je razumno i lako spuštate sve na zemlju. Sposobni ste da uđete u srž svakog problema i haosa, i da nađete najbolje rješenje. Zato budite uvijek na mjestima gdje je potreban glas razuma.

Vaga:
Moć spajanja. Vaš znak se nalazi u sredini, između drugih znakova. Zato je vaš zadatak da spajate ljude. Rođeni ste za sve poslove u kojima je potrebna vaša sjajna vještina balansiranja između dvije strane.

Škorpija:
Moć borbe. Vaš znak umije da se nosi sa najtežim životnim problemima i da ispliva iz svake situacije. Energija vam je nepresušna, zato uvijek i treba da se prihvatite najtežih zadataka od kojih drugi često odustaju.

Strijelac:
Moć ekspanzije i širenja. Vi možete da proširite sve čega se dotaknete, da li ćete da proširite vidike radeći kao profesor ili ćete inicirati ekspanziju nečeg drugog, sasvim je nebitno. Bitno je da ljudima date širu sliku od one koje već imaju.

Jarac:
Moć discipline. Vi ste rođeni kao odgovorni i disciplinovani. Uporniji ste od svih drugih da stignete do vrha i zato možete da budete dobar lider, posebno na poslovima koji zahtjevaju trajnost u vremenu.

Vodolija:
Moć vizionarstva. Vaš znak je uvijek ispred vremena. Rođeni ste da drugima predstavite napredne ideje, ideje budućnosti. Zato morate uvijek da budete na mjestima gdje možete ovaj potencijal najbolje da ostvarite.

Ribe:
Moć vjere. Više od svih drugih horoskopskih znakova vi vjerujete, u snove, u vizije, u bolje sutra. Zato ste uvijek pored onih kojima je potrebna vaša vjera i utjeha.

Ne propustite