PAUK ODNIO AUTO U KOJEM JE BILA BEBA

Region
PAUK ODNIO AUTO U KOJEM JE BILA BEBA
.

PAUK ODNIO AUTO U KOJEM JE BILA BEBA: ‘Trčala sam i vikala za njima, ali ništa. A kad sam nazvala službu za korisnike, njihov odgovor me šokirao’
 

Neobičan incident dogodio se prekjučer u Beogradu kad je tamošnji “Parking servis” zbog nepropisnog parkiranja pokupio automobil u kojem se nalazila 6-mjesečna beba.

Jelena Manojlović tvrdi kako je prekjučer, u 18.56, parkirala svoj automobil u Ulici Visokog Stevana i u njemu ostavila svoje šestomjesečno dijete kako bi na nekoliko minuta posjetila muža na njegovu radnom mjestu, piše Blic.
“Trebala sam svratiti do muža, koji je  u tom trenutku bio na poslu, kako bih uzela nešto. No, kako je jako hladno, bebu sam ostavila u automobilu da se ne smrzava. Već u 19.02 sišla sam dolje s mužem, a onda sam imala što i vidjeti. Vozilo “Parking servisa” je odnosilo moj automobil i šestomjesečnu bebu u njemu. Dozivala sam ih, zajedno sa mužem i trčali smo za njima, ali oni su nastavili voziti u nepoznatom pravcu”, ispričala je uznemirena  Beograđanka.
Rekla je da je u tom trenutku osjetila paralizirajući strah te da joj ni sada nije jasno kako nisu vidjeli da se beba nalazi u automobilu.

Ne propustite