Šalje muža svaki dan na detektor laži, on ne smije ni televiziju gledati

Ljubav
Šalje muža svaki dan na detektor laži, on ne smije ni televiziju gledati
.

Najljubomornija žena na svijetu Debbi Wood (43) napokon se uspjela udati, za svog 12 godina mlađeg zaručnika, i to na Noć vještica. 

Zaručniku Steveu Woodu mnogi skidaju kapu jer je uspio otrpjeti ono što bi malo tko mogao. Naime, ekstremno ljubomorna Debbi podvrgavala bi ga kućnom detektoru laži svaki put kada izađe iz kuće kako bi joj dokazao da je vjeran, piše 24sata.hr. Nekoliko puta dnevno mu provjerava mobitel, e-mail i bankovno stanje. Steve ne smije ni gledati televiziju da mu se ne bi svidjela neka druga žena. 

Usprkos svoj njenoj nesigurnosti, Steve vjeruje da vrijedi biti s njom:

"Ponekad sam nervozan, pa detektor laži pokaže neuvjerljiv rezultat jer mi srce radi brže, pa Debbie počne sumnjati u mene. Moram joj reći da je nisam prevario i da je molim da mi povjeruje. Sve to trpim jer vjerujem da smo srodne duše, malo ljubomore to ne može promijeniti."

No, nije za sve to kriva Debbi sama od sebe već njezina dijagnoza. Naime, dijagnosticiran joj je rijedak poremećaj 'Otelov sindrorm' zbog kojega je uvjerena da je partner vara iako nema dokaza za to, piše Daily Mail. Osim toga, ima i bipolarni poremećaj. 

Nakon što je bila ostavljena u prethodnoj vezi, srce joj je bilo slomljeno i obećala je sebi da više neće ulaziti u emotivne veze, a stručnjaci smatraju da je ta emotivna trauma utjecala da ona postane sumnjičava i puna nepovjerenja. 

Ne propustite