NISU ZNALI ŠTA SE DEŠAVA: Blizanci Muhamed i Ahmed zbunili žiri "Zvezda Granda"

Show
NISU ZNALI ŠTA SE DEŠAVA: Blizanci Muhamed i Ahmed zbunili žiri "Zvezda Granda"
.

Ova dva mlada takmičara iz Bosne i Hercegovine totalno su zbunili žiri “Zvezda Granda”. Ahmed i Muhamed Demirović su braća blizanci, a na scenu su izašli jedan nakon drugog.

ahmed

Poslije završene prve pjesme od Tome Zdravkovića "Tužno leto" dobio je šest da. Žiri je ostao zapanjen njegovim neospornim talentom, koji je svoj nastupom sa prvom pjesmom i dokazao. Ana Bekuta mu je kazala kako je veoma talentiran i sladak i da se bori dalje. Nekoliko minuta nakon prve pjesme, otpjevao je "Prokleta je violina" kojoj je sve ostavio bez teksta. 

- Drago mi je što si bio opušten u jednom momentu si mi i namignuo. Reaguješ u trenutku onako kako treba. Vidi se da si duhovit. U prvoj pjesmi pokazao si nešto frapantno za svoje  godine, velika emocija i duša. To je predivno i zato si dobio moj glas. Emocija, namigivanje i opuštenost svim tim si me kupio. Svaka ti čast  - kroz osmijeh je kazala Jelena. 

- Ja sam mislio prije takmičenja da će mi srce puknuti  - rekao je Ahmed. 

Nakon što je rekao da je stigao Passatom i Bosanac mu je dao DA, tako je osvojio svih sedam.

Naredni takmičar bio je Muhamed Demirović, njegov brat blizanac koji je nažalost dobio jedno DA i to od Ace Lukasa, dok su ostali članovi žirija ostali suzdržani. 

Ne propustite