Lijepoj turskoj glumici sreća je konačno pokucala na vrata "To je ljubav puna slučajnosti"

Show
Lijepoj turskoj glumici sreća je konačno pokucala na vrata "To je ljubav puna slučajnosti"
.

Televizijska je publika prije godinu dana svakodnevno pred malim ekranima s Turkinjom disala kao jedno dok je Elif, lik koji je glumila, prolazila kroz životne nedaće, no danas se ta 34-godišnja glumica posvetila onome za čime je privatno dugo žudjela – majčinstvu. Baš kao i u serijama u kojima je glumila, i privatno je glumičin život pun uspona i padova. 

Turskoj glumici život nije dramatičan kao nesretnoj Elif, koju je igrala u "Sudbini", no prošla je pravu muku da bi iskusila majčinstvo za kojim je čeznula

Malo tko se ne sjeća lijepe glumice Hatice Şendil, koja se gledateljima uvukla pod kožu ulogama u dramskim serijama “Sudbina” i “Dila”.

Nakon što se prije dvije godine u Istanbulu udala za dugogodišnjeg dečka, četiri godine mlađega glumca Buraka Sağyaşara, bračni je par izgubio dijete kad je Hatice bila u 14. tjednu trudnoće.

Glumica je nakon iznenadnih jakih bolova završila u bolnici, a turski su mediji vrlo brzo objavili tužnu vijest o spontanom pobačaju turske zvijezde. “Molim da se poštuje njihovo pravo na privatnost u ovom trenutku. Daljnjih komentara neće biti”, zamolio je tada glasnogovornik, a liječnici su glumici savjetovali da neko vrijeme ne prihvaća glumačke uloge. Na sreću, depresija nakon gubitka bebe sada je iza nje, i to zahvaljujući neizmjernom veselju koje je uslijedilo kad je glumica lani saznala da je ponovno trudna. “U četvrtom sam mjesecu trudnoće.

Trenutačno sam zdravlje stavila na prvo mjesto, a posao ću privremeno zanemariti. Burak mi udovoljava u svemu i velika mi je potpora. Nedavno smo saznali da ćemo dobiti dječaka i presretni smo”, rekla je Hatice, koja je u proljeće ove godine napokon rodila toliko priželjkivanog sina. “Moja supruga i sin zdravi su i dobro su. Biti otac zaista je divan osjećaj”, oglasio se ponosni otac Burak nakon rođenja prvog djeteta. Sinu su roditelji nadjenuli vrlo često tursko ime Can, što u prijevodu znači “duša”. “Toliko smo ga dugo čekali i napokon ga imamo.

On je moja najveća duša”, izjavila je dirnuta majka, koja se unatoč velikoj sreći samo dva mjeseca nakon porođaja morala suočiti s još jednim tragičnim gubitkom. Naime, u srpnju ove godine poginuo je njezin otac Nevzat Şendil podlegavši ozljedama nakon prometne nesreće. Tog je nesretnog popodneva 71-godišnji Turčin električnim biciklom želio prijeći ulicu u rodnoj Antalyji kad je na njega naletio auto. Otac turske glumice hitno je prebačen u bolnicu, no ozljede su bile toliko snažne da njegovo srce nije izdržalo. Glumičin otac pokopan je na intimnom pogrebu na kojem je uz rodbinu i prijatelje bila i shrvana Hatice. Iako je strogo zabranila pristup medijima, fotografije pokopa na veliko nezadovoljstvo glumice ipak su izašle u javnost.

“Ovo su teški dani. Molim vas za diskreciju i poštovanje prema mojoj obitelji i pokojnom ocu”, rekla je zvijezda, koja je u tim trenucima snagu pronašla u majčinstvu i suprugu koji joj je najveći oslonac u životu, a njihova se prvog susreta Turkinja često voli prisjetiti.

“Sretali smo se na puno mjesta, ali nismo se poznavali. To je ljubav puna slučajnosti. Bilo je jako puno trenutaka kad smo bili na istome mjestu, ali nismo komunicirali. Poslije smo to primijetili u razgovoru. Sigurna sam da mi je vjeran. Jaka je osoba i djeluje mi vrlo uvjerljivo. Zna što želi, čvrsto stoji na zemlji i mene čini takvom. Znam da bi sve učinio za mene, baš kao i ja za njega”, otkriva te dodaje da je i zahvaljujući vjeri puno lakše prolazila kroz teške životne situacije poput nedavnog gubitka.

“Kad mi je jako teško, molim Boga i anđele da mi pomognu. I uvijek to učine. Zato se uz anđele osjećam lako. Iako nemam krila, osjećam ih. Snaga koju mi oni daju čini me lakšom”, zaključuje.

Ne propustite