Protivničke obrane neće se dobro provesti: Mourinho potvrdio, UNITED DOBIVA TANDEM IZ SNOVA!

Sport
Protivničke obrane neće se dobro provesti: Mourinho potvrdio, UNITED DOBIVA TANDEM IZ SNOVA!
.

Zlatan Ibrahimović u potpunosti se oporavio od povrede konkurirat će za duel s Newcastleom.

Iako je ranije predviđeno da neće igrati do januara, on se u 36. godini uspio oporaviti od prijeloma križnih ligamenata koljena te je spreman istrčati na teren.

Ono što je još važnije, Jose Mouorinho je najavio mogućnost da Romelu Lukaku i Zlatan zajedno igraju u tandemu.

"To je veoma lako. Dobri igrači uvijek mogu igrati zajedno. Problem je kada u timu nemate dovoljno dobre igrače, ali sada mi je lako upariti njih dvojicu. Naravno da razmišljam o tome. Ipak, trebamo pričekati, Zlatan se treba vratiti u formu, vratiti samopouzdanje, ali ne sumnjamo u njega. Sada je pokazao kakav karakter posjeduje, svi su prognozirali da se neće vratiti prije Nove godine, a sada je polovica novembra", rekao je Mourinho.

Dobre vijesti za United ne prestaju stizati. U konkurenciji su i Paul Pogba, te Marcos Rojo - čime Portugalac najavljuje pakleni tim Uniteda u nastavku sezone.

"Konačno mogu pričati o Paulu, pošto se on konačno vratio. I vi ste mogli jasno vidjeti kakav je Manchester bio prije i poslije njegove ozljede. U našem sistemu se osjeti kada igramo bez igrača poput Pogbe, jer on ima ogroman uticaj. S Pogbom ili bez njega, jednostavno nije isto", istakao je trener "Crvenih vragova", prenosi N1.

Ne propustite