Sipala je sodu bikarbonu u vrelu vodu a onda je to namazala ispod nosa i legla da spava: Kada se ujutru probudila i pogledala u ogledalo, ostala je u šoku!

Praktična žena
Sipala je sodu bikarbonu u vrelu vodu a onda je to namazala ispod nosa i legla da spava: Kada se ujutru probudila i pogledala u ogledalo, ostala je u šoku!
.

Uklanjanje dlaka sa lica nije lako za žene kao kod muškaraca. Obavezno pogledajte ove jednostavne načine kako da ih se riješite!
dlake-na-licu-zene-0
Ovo je uglavnom uzrokovano hormonskim disbalansom. Lučenje visokog nivoa testosterona kod žena može dovesti do nepravilnog menstrualnog ciklusa i viška dlaka na licu i tijelu.
Ovaj poremećaj poznat je i kao sindrom policističnih jajnika (PCOS), koji je najveći krivac kod porasta viška dlaka
ovaj-poremecaj-poznat-je-i-kao-sindrom-policisticnih-jajnika-pcos-koji-je-najveci-krivac-kod-1
Ostali razlozi za dlake na licu kod žena su ljekovite nuspojave, akromegalija, gojaznosti i tumor jajnika. Ne brinite, postoje laki načini kako da ih se riješite

sodabikarbona-3
Ovo uradite samo pred spavanje. 1 kašiku sode bikarbone mešati u 200ml ključale vode i ostavite da se ohladi. Namočite pamučnu krpicu i ostavite da se malo osuši, a zatim primijenite na područje neželjenih dlaka. Pričvrstite i ostavite preko noći.

ujutru-uklonite-krpicu-i-nanesite-hranljivu-kremu-nakon-23-ponovljena-postupka-nezeljene-dlake-4
Ujutru uklonite krpicu i nanesite hranljivu kremu. Nakon 2-3 ponovljena postupka, neželjene dlake će otpasti
u-3-ml-biljnog-ulja-sipati-3-kasike-semena-koprive-i-ostavite-da-odstoji-2-nedelje-na-toplom-mestu-6
Ovaj recept je u upotrebi još od 17. vijeka i još uvijek je koristan u upotrebi uklanjanja neželjenih dlaka. Evo kako da ga pravilno upotrebite.
U 3 ml biljnog ulja sipati 3 kašike semena koprive i ostavite da odstoji 2 nedelje na toplom mestu. Nakon toga procedite smjesu i sipajte u teglu. Namočite komad vate i nanesite na željeno mjesto da odstoji 30-45 minuta
nakon-toga-operite-lice-mlakom-vodom-i-blagim-sapunom-ponovite-tretman-sve-dok-dlaka-ne-pocne-da-7
Nakon toga operite lice mlakom vodom i blagim sapunom. Ponovite tretman sve dok dlaka ne počne da opada.
nakon-toga-isperite-lice-vodom-i-blagim-sapunom-i-nanesite-kremu-za-lice-ponovite-postupak-dok-9
Uzeti par čena svježeg belog luka i iscediti sok iz njih. Nanesite na kožu 4-5 puta dnevno po 30 minuta svaki dan, kako biste dobili željene rezultate.
Nakon toga isperite lice vodom i blagim sapunom i nanesite kremu za lice. Ponovite postupak dok nestanu neželjene dlake.

(Fokuzz.com)

Ne propustite