Znate li šta sve možete da uradite s dezodoransom, a NEMA NIKAKVE VEZE S VAŠIM PAZUHOM

Praktična žena
Znate li šta sve možete da uradite s dezodoransom, a NEMA NIKAKVE VEZE S VAŠIM PAZUHOM
.

Pored toga što vam pomaže da se ne osjećate na znoj, dezodorans može da bude koristan i za mnoge druge stvari koje vam nikada ne bi pale na pamet.

Ovo su nevjerovatni načini da upotrebite dezodorans kao sredstvo za spas.

Dezodorans umjesto podloge za šminku

U situaciji kada vam ponestane prajmjera, može dobro da posluži i dezodorans u stiku. Da vam se ne bi razlila šminka, na mjesta gdje vam je masnija koža nanesite tanak sloj dio-stika, pa tek preko njega puder. Vidjećete, nećete imati nikakav problem.

Dezodorans umjesto losiona za poslije brijanja

Ako se pri brijanju posječete, ili ako izgrebete kožu, a nemate pri ruci losion, onda će vam dobro doći malo dezodoransa u spreju, ili čak i u stiku. Ukoliko na povrijeđenu kožu nanesete dezodorans spriječićete iritaciju.

Dezodorans umjesto acetona

Ukoliko vam se desi da nemate aceton u kući, a hitno treba da skinete lak za nokte, onda u pomoć može da vam “priskoči” malo dezodoransa. Naime, da biste skinuli lak dovoljno je da potopite na par minuta prste u toplu vodu, a zatim da naprskate malo dezodoransa na parče vate i da se ponašate isto kao sa acetonom.

Dezodorans umjesto “držača” za naočare

Da ne biste morali stalno da ih vraćate u pravu poziciju, dovoljno je da na nos nanesete malo dio-stika, koji će da spriječi dalje znojenje i spadanje naočara.

Dezodorans umjesto “antistes” kreme za ruke

Ako imate problem sa znojenjem dlanova, pogotovo u stresnim sitaucijama, a nemate kod sebe adekvatnu kremu, uvijek može da vam posluži dezodorans u stiku. Tanak sloj je dovoljan da neutrališe znoj.

Dezodorans umjesto osvježivača prostora

Kada vam ponestane osvježivača, da biste oplemenili prostor u kom boravite iskoristite otvoren deo-stik. Rezultat ćete postići tako što ćete staviti dezodorans ispred ventilacionog otvora.

Dezodorans kao osvježivač garderobera

Ukoliko želite da vam stvari zadrže prijatan miris u ormanu i poslije nekog vremena od pranja, onda je pravo rješenje da držite otvoren dezodorans u stiku umjesto osvježivača.

Dezodorans umjesto flastera

Kada vas žuljaju cipele, a nemate kod sebe flaster, dezodorans opet može da vam pomogne, piše Telegraf. Nanesite dezodorans na nažuljano mjesto na stopalu i ne bi trebalo više da imate problem.

Ne propustite