SVEKRVA SAZNALA DA SE SNAHA PLANIRA UDATI ZA DRUGOG: Ono što je uradila iznenadilo je sve…

Kiosk
SVEKRVA SAZNALA DA SE SNAHA PLANIRA UDATI ZA DRUGOG: Ono što je uradila iznenadilo je sve…
.

Bivša svekrva ubila je 34-godišnju Tanju jer je smatrala da ona treba imati skrbništvo nad unučadi. 

Naime, majku dvoje djece ubila je 71-godišnja Mary Nance Hanson, majka njenog bivšeg supruga, samo dvije sedmice prije vjenčanja.

– Govorila mi je da me voli kad sam iznenada čuo glasan prasak. Još uvijek čujem zvuk motora i radija, mislio sam da je imala nesreću. Škola je u blizini, pa sam uskočio u auto. Sve vrijeme sam bio na telefonu, vrištao, dozivao je. Još uvijek ne mogu vjerovati da je nema. Bila je cijeli moj svijet. Mary ju je ukrala od mene – kaže neutješni zaručnik Rod, koji je upoznao Tanyu 2008. godine, tri godine nakon njenog razvoda.


 
Njen bivši suprug Dale je živio s majkom, a djeca su bila kod njih vikendom. Ali, došlo je do tenzija između njih. Tanja je počela dobijati prijeteće SMS-ove od bivše svekrve, koja je tvrdila da majka nije zaslužila skrbništvo.

Par se planirao vjenčati u Las Vegasu u drugom mjesecu 2010. godine, ali 29. 1. te godine, dvije sedmice prije vjenčanja, Tanja je brutalno ubijena.

– Djeca su ostala bez majke, a ja sam izgubio zaručnicu. Bila je žena mojih snova.

U osmom mjesecu te godine Mary se izjasnila krivom za ubistvo prvog stepena. Na sudu je ispričala da se na parkingu sakrila i čekala bivšu snahu da izađe iz škole i uđe u automobil. Prvo je pucala kroz prozor, a onda je otvorila vrata automobila i pucala opet.

Mary je osuđena na doživotnu robiju, a prema presudi mora odslužiti najmanje 15 godina, prije eventualnog traženja prava na uslovni otpust.

Ne propustite