Mislila sam da je Asmir Begović ženskaroš

Ljubav
Mislila sam da je Asmir Begović ženskaroš
Nicolle u razgovoru za Stoke Sentinel priča kako je Asmira Begovića srela dok je studirala računovodstvo na Sveučilištu u Southamptonu, za vrijeme jednog noćnog izlaska za koje kaže da su bili vrlo rijetki.

Nicolle u razgovoru za Stoke Sentinel priča kako je Asmira Begovića srela dok je studirala računovodstvo na Sveučilištu u Southamptonu, za vrijeme jednog noćnog izlaska za koje kaže da su bili vrlo rijetki.

“Uvijek sam bila knjiški moljac. Sve manje od petice u školi nije mi odgovaralo, uvijek sam težila perfekciji. Iz tog sam razloga sve svoje vrijeme tijekom studiranja posvećivala učenju i radu – to je sve na što sam bila fokusirana te izlasci nisu bili sastavni dio mog rasporeda”, priča Nicolle.

‘Iskoristio’ priliku

Njeni su prijatelji jedan petak odlučili izići, no ona nije željela. Ipak, njezin očuh ju je nagovorio, rekavši kako treba malo izići i zabaviti se, prenosi Dnevni list.

“Da nisam izišla tu noć, ne bih upoznala Asmira”, kaže Nicolle.

Kao nogometaš, Asmir je obično petke navečer provodio kući te je i za njega ovo bio rijedak vikend za izlazak.

“U to vrijeme nismo bili baš u najpristojnijem baru, izbila je tučnjava među gostima na plesnom podiju. Prijatelji i ja smo se pokušali skloniti kada sam osjetila nečiju ruku oko struka… netko me je samo povukao odatle. Kad sam se okrenula, vidjela sam visokog džentlmena. Bio je to Asmir Begović. Pitao me je jesam li dobro i rekao da zaista želi razgovarati sa mnom, a svađa mu je dala savršeno opravdanje za to”, prisjeća se Nicole, te dodaje kako su počeli razgovarati o djetinjstvu, mjestima gdje su odrasli… te su saznali da imaju dosta toga zajedničkog.

Asmir je tada imao 19 godina i bio je golman Portsmoutha.

“Da budem iskrena, nisam imala pojma ko je on, a kad mi je rekao, nisam mu vjerovala. Došla sam kući i morala provjeriti na internetu”, priznaje Nicolle.

Dodaje kako je bila i malo razočarana nakon što je saznala da je nogometaš, budući da je pretpostavljala kako to može značiti da nije previše inteligentan ili je pak ženskaroš. Ipak, kad ga je upoznala, saznala je da je jako inteligentan i vrlo skroman muškarac.

“Sjećam se kako sam govorila prijateljicama – zašto mora biti nogometaš? Sada mi je drago što nisam dopustila da me to otjera”, govori Nicolle.

Snažna veza

Asmir je bio pravi džentlmen i tu je noć Nicolle poslao taksijem kući. Ona kaže kako je već tu noć bila očarana.

“Mami sam rekla kako sam možda upoznala svog budućeg muža”, kaže Nicolle.

Zaboravite sliku nogometaša u skupim sportskim autima – kad su se upoznali Asmir nije vozio, tako da ga je Nicolle vozila na treninge u stanci između predavanja. On je živio sam, a ona još uvijek sa roditeljima. Viđali su se redovito, išli u kino i na večere. Nekoliko su puta morali biti razdvojeni kad je Asmir morao putovati zbog posla, no njihova je veza ostala snažna i na kraju su počeli živjeti zajedno. Vjenčali su se u Langham hotelu u Londonu.

Njihova kćerka Taylor rođena je 2009. godine i imala je samo šest mjeseci kada je njen otac prešao u Stoke City. Nedavno je djevojčica proslavila peti rođendan, a obitelj Begović se nastanila u Staffordshireu u Engleskoj.

“Naš dom je sada ovdje. Imamo obitelj i karijere, naša kćerka odrasta tu. Ne moramo se seliti u drugi grad kad ovdje imamo sve što nam treba. Ja sam sretna ovdje, naša je kćerka sretna i Asmir, koji uživa u jednostavnosti života. Voli doći kući i povesti našu kćerku iz škole te večerati sa mnom, to su stvari koje su nam bitne”, kaže Nicolle.

Ne propustite