ZLATO, SJAJ, LUKSUZNA DEKORACIJA: Zavirite u dom Dragana Kojića Kebe (FOTO)

Show
ZLATO, SJAJ, LUKSUZNA DEKORACIJA: Zavirite u dom Dragana Kojića Kebe (FOTO)
.

U luksuznom domu poznatog pjevača dominiraju bijela, zlatna i bež boja, a ukrašavaju ga ukrasne svijeće koje daju posebnu toplinu.

Fotografije od prošlogidšnje dekoracije koja će još malo zavladiti ponovo, tada se pohvalio pjevač Dragan Kojić Keba. Kako je izgledao ukračeni enterijer doma koji se nalazi na Bežanijskoj kosi pokazao je pratiocima.

U pjevačevom luksuznom domu dominiraju bijela, zlatna i bež boja, a ukrašavaju ga ukrasne svijeće koje daju posebnu toplinu.

 

Pako

A post shared by Dragan Kojic Keba (@dragankojickeba) on

 

Posebno mjesto u porodici Kojić zauzima maltezer Pako od kojeg se Keba ne odvaja, a maleni pas je idealno mjesto za odmor pronašao među jastucima na kauču.

Pjevač u domu ima i posebnu vitrinu u kojoj čuva sve nagrade koje je dobijao tokom svoje dugogodišnje karijere.

Tu je i veštački kamin pored kojeg Keba voli da zapeva svojoj suprugi Olji.

Pogledajte kako je za prošlu Novu godinu pjevač sa porodicom oktitio novogodišnju jelku bijelim i zlatnim ukrasima.

 

 

PAKO

A post shared by Dragan Kojic Keba (@dragankojickeba) on

 

 

Keba udario pješaka automobilom: Evo šta pjevač kaže o nesreći i djevojci koju je oborio

U Ulici Pariske komune večeras u 19.55 časova došlo je do saobraćajne nesreće, kada je Dragan Kojić Keba automobilom marke “audi” udario osamnaestogodišnju tinejdžerku, koja je u tom trenutku prelazila pješački prelaz.

Kako saznaje Kurir, Keba je sa svojim crnim “audijem” išao ka Ulici Tošin bunar.

Očevici su ispričali za Kurir da je Keba poslije nesreće bio u šoku. Izašao je iz kola i vikao da se pozove Hitna pomoć, a povrijeđenoj djevojčici je ponavljao “diši, diši”.

Djevojčica nije mogla da se pomjera od povreda, a pjevač je u kolima čekao policiju.

Povrijeđena tinejdžerka hitno je prevezena u bolnicu i trenutno se utvrđuje stepen povreda. Keba je, kako saznajemo, takođe u bolnici.

-  Ovim putem se i javno izvinjavam devojci i njenoj porodici. U velikom sam šoku, a najvažnije mi je da je devojka dobro. Bio sam sa njom i sa njenom porodicom sve vreme i hvala dragom Bogu da je devojka dobro, pregledana je i puštena kući. Ne znam šta bih rekao… Hvala na razumevanju – rekao je Keba za “Blic”.

Ne propustite