Žestok međusobni sukob 'Lešinara' prekinula policija: Korištene i metalne šipke

Crna hronika
Žestok međusobni sukob 'Lešinara' prekinula policija: Korištene i metalne šipke
Dvije navijačke grupe Fudbalskog kluba "Borac“ Banja Luka fizički su se sukobile u subotu, 25. aprila u večernjim satima, a u tuči su koristili metalne šipke, drvene letve i kamenice. Do tuče je došlo u banjalučkoj ulici Mirka Kovačevića, a nakon dolaska policije na mjesto sukoba pokušali su pobjeći, saopćeno je danas iz Centra javne bezbjednosti Banja Luka. Policija je uspjela uhapsiti pet izgrednika i to: M. M. (21), M. R. (22), Đ. Đ. (21), P. P. (19) i M. M. (21), svi iz Banja Luke. Oduzeti su im i predmeti koji su korišteni u tuči. Uviđajem je utvrđeno i da je, tokom narušavanja javnog reda i mira, prilikom bacanja kamenica, došlo do oštećenja na jednom ugostiteljskom objektu i na putničkom automobilu marke ''passat". Nakon završene kriminalističke obrade uhapšeni su pušteni na slobodu. Identifikovane su još četiri osobe koje su učestvovale u tuči i to: G. M. (34), S. Č. (19), N. M. (25) i B. V. (27), a koji su saslušani u svojstvu osumnjičenih. Operativnim radom i kriminalističkom obradom i saslušanjem osumnjičenih utvrđeno je da su u navedenom događaju učestvovale dvije navijačke grupe FK ''Borac'', a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banja Luka, koji je događaj kvalifikovao kao krivično djelo nasilničko ponašanje, prenosi Fena. U toku je rad na identifikaciji i pronalasku ostalih osoba koje se mogu dovesti u vezu s izvršenjem navedenog krivičnog djela.

Dvije navijačke grupe Fudbalskog kluba "Borac“ Banja Luka fizički su se sukobile u subotu, 25. aprila u večernjim satima, a u tuči su koristili metalne šipke, drvene letve i kamenice. 

Do tuče je došlo u banjalučkoj ulici Mirka Kovačevića, a nakon dolaska policije na mjesto sukoba pokušali su pobjeći, saopćeno je danas iz Centra javne bezbjednosti Banja Luka. 

Policija je uspjela uhapsiti pet izgrednika i to: M. M. (21), M. R. (22), Đ. Đ. (21), P. P. (19) i M. M. (21), svi iz Banja Luke. Oduzeti su im i predmeti koji su korišteni u tuči. 

Uviđajem je utvrđeno i da je, tokom narušavanja javnog reda i mira, prilikom bacanja kamenica, došlo do oštećenja na jednom ugostiteljskom objektu i na putničkom automobilu marke ''passat". 

Nakon završene kriminalističke obrade uhapšeni su pušteni na slobodu. 

Identifikovane su još četiri osobe koje su učestvovale u tuči i to: G. M. (34), S. Č. (19), N. M. (25) i B. V. (27), a koji su saslušani u svojstvu osumnjičenih. 

Operativnim radom i kriminalističkom obradom i saslušanjem osumnjičenih utvrđeno je da su u navedenom događaju učestvovale dvije navijačke grupe FK ''Borac'', a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banja Luka, koji je događaj kvalifikovao kao krivično djelo nasilničko ponašanje, prenosi Fena.

U toku je rad na identifikaciji i pronalasku ostalih osoba koje se mogu dovesti u vezu s izvršenjem navedenog krivičnog djela. 

Ne propustite