OVAJ PSIHO TEST OTKRIVA SVE O VAMA: Zamislite da ste u šumi i ODGOVORITE na 10 pitanja

Zanimljivosti
OVAJ PSIHO TEST OTKRIVA SVE O VAMA: Zamislite da ste u šumi i ODGOVORITE na 10 pitanja
.

Ovaj test odražava ne osnovne psihološke karakteristike vaše ličnosti, psiho-emotivno stanje u datom trenutku. Test ličnosti koji provjereno pogađa sve – samo je bitno da se u potpunosti opustite i date iskrene odgovore.
Zamislite da se nalazite u šumi, i pred vama je put. Nije u pitanju strašna šuma, već lijepa, bajkovita. Zatvorite oči i u potpunosti se unesite u priču – koje je boje lišće, koje je godišnje doba, kako ste obučeni, šta vidite oko sebe… A onda uzmite olovku i papir i zapišite odgovore na sljedeća pitanja. Nemojte mnogo da razmišljate, već zapišite ono što vam zaista prvo padne na pamet.

suma
 

Pitanja:

1. Zamislite da idete sa nekim kroz šumu.. Ko bi to mogao biti?
2. Krećući se po šumi ugledali ste, nedaleko od sebe, životinju. Koja je to životinja?
3. Šta se dešava nakon što su se vaši pogledi sreli?
4. Nastavljate da idete kroz šumu. Izlazite na livadu na kojoj ste ugledali kuću iz svojih snova. Kako biste opisali njenu veličinu?
5. Da li je kuća vaših snova ograđena?
6. Ulazite u kuću. Idete u trpezariju da pogledate trpezarijski sto. Opišite šta vidite na njemu i oko njega.
7. Napuštate kuću kroz zadnja vrata i vidite pehar na travi. Od kog materijala je napravljen?
8. Šta biste uradili sa peharom?
9. Dolazite do kraja dvorišta i odatle vidite rijeku. Kolika je rijeka?
10. Morate da pređete rijeku. Kako ćete je prijeći?

Odgovori:

1. Čovjek koji ide pored vas – najvažnija osoba u vašem životu.
2. Veličina zamišljene životinje – to je, zapravo, veličina vaših problema unutar vaše podsvijesti. Što je veća životinja, time vam je teži život.
3. To, kako reagujete na neočekivani susret u šumi – pokazuje najbolji način za rješenje vaših postojećih problema (agresivan, pasivan ili bjekstvo).
4. Veličina kuće koju ste ugledali – to je veličina vaših ambicija. Ako je ta kuća prevelika – moguće je da imate prevelika očekivanja od života.
5. Ako ograda ne postoji – vi ste otvoren i slobodan čovjek. Ako kuća ima ogradu – znači vi cjenite lični prostor, i to isto očekujete i od drugih. Odnosno, nikad nećete ući u lični prostor drugih bez dozvole.
6. Ako u trpezariji niste ugledali ljude, cvijeće ili hranu na stolu, onda postoji velika vjerovatnoća da ste duboko nesrećni. Što je više stvari tu, to ste srećniji.
7. Čvrstina i dugovječnost materijala od kojeg je napravljen pehar pokazuje koliko vam je jaka veza sa osobom koja sa vama šeta kroz šumu.
8. Ono što vi uradite sa tim peharom u svojim mislima karakteriše vaš odnos sa čovjekom iz pitanja broj 1.
9. Veličina rijeke – to je veličina vašeg sek*ualnog apetita.
10. Što “mokrije” odaberete da pređete rijeku, to je veći značaj sek*a u vašem životu.
 
Bitno: Ovaj test možete prolaziti ponovo i ponovo, svakih nekoliko dana. Vjerovatno će se neki odgovori razlikovati od prethodnih. Stvar je u tome da ovaj test odražava ne osnovne psihološke karakteristike vaše ličnosti, psiho-emotivno stanje u datom trenutku.

Ne propustite