OBJAVLJENA DIPLOMA JELENE GOLUBOVIĆ: Svi se hvataju za glavu kad su vidjeli šta je završila!

Show
OBJAVLJENA DIPLOMA JELENE GOLUBOVIĆ: Svi se hvataju za glavu kad su vidjeli šta je završila!
.

Jelena Golubović već godinama govori kako je visokoobrazovana za razliku od drugih učesnika rijalitija, te da je fakultet završila u Ukrajini.

Sada su se pojavile fotografije njene diplome, a osoba koja ih je podijelila sa svima napisala je sljedeći komentar:

- Šta reći, a ne zaplakati kad jedan obični istovarač pametuje i priča o diplomama, fakultetima, magistraturama, a pri tom je u životu sve prokockao, ostala mu je jedino opsjednutost Jelenom Golubović. Jelena je 2012. magistrirala, a svi dobro znamo da ne možeš upisati magistraturu ako prije toga nisi završio fakultet, nebitno sa koliko godina. J.G. je 2013. nostrifikovala tu istu diplomu. P.S. Takođe, na dokumentu se može videti i datum i godina rođenja koju isto tako izvjesni Goran dovodi u pitanje.

2285314418773796859102158431401234731777304n-830x0

2316758118773797459102095407122650382948795n-830x0

2285214818773798392435332980920765513008027n-830x0

2303236918773798059102037420521701548513409n-830x0

Međutim, mnogi i dalje nisu povjerovali kako je diploma prava, te su pisali komentare:

- Falsifikovala. Pre par godina je kod nas bila velika afera sa diplomama...tako da verujem da je i to njen slučaj. Žena ne zna riječ ruskog a studirala na tom jeziku - svašta.

-  Zar vi mislite da smo svi glupi? Pa ovo je čist falsifikat. Na jednom listu piše Elena, na drugom Jelena, pečat ide preko slike, a ne slika preko pečata. Sram vas bilo, treba vas prijaviti za ove prevare.

 

PROČITAJTE JOŠ:

POKUŠALA DA JOJ LOMI PRSTE: Potukle se Zorica Marković i Jelena Golubović, a jedna je izvukla DEBLJI KRAJ

Bilo je samo pitanje dana kada će se dva najrizičnija učesnika rijalitija "Zadruga" posvađati. 

Došlo je do fizičkog sukoba Zorice Marković i Jelene Golubović.

Animozitet je tiho tinjao posljednjih nekoliko dana, a sinoć je krenuo ka vrhuncu, kada su se Zorica i Jelena izvrijeđale, a najviše su stradale njhove majke, jer su, ni krve ni dužne, one bile meta skandaloznog verbalnog okršaja.

Situacija je kulminirala, kada su se pjevačica i rediteljka, poslije, naravno, najgorih uvreda, ustremile jedna na drugu. Jelenu su drugi Zadrugari polivali vodom, ona im je pokazala srednji prst, a onda ju je Zorica dohvatila, pokušašvši da joj zavrne prste. Obezbjeđenje je intervenisalo, i odvelo Golubovićevu.

Pogledajte o čemu se radi: 

 

NASTAVLJA SE ZADRUGA PREZENTA! Slobina mama otkrila šokantne detalje o Kijinoj porodici

Nedavno se pojavila informacija da je Sloba Radanović privođen zbog kokaina, što je šokirali i njegovu majku i njegovu zakonitu surptugu Kristinu Kiju Kockar. Slobina majka Draginja za sve okrivljuje Kiju, a otkrila je i detalje o njenoj porodici.

- Bila sam protiv toga da Sloba uđe u rijaliti, jer se sećam da mi je pričao da mu se nije svidjelo kada je ulazio u "Farmu" da pjeva. Kada su došli kod mene da mi kažu da će ući u rijaliti ja sam ih nekoliko puta pitala da li su se stvarno dogovorili da uđe, oni su mi potvrdno odgovarali i ja nisam mogla ništa da učinim. Sada vidim da sam bila u pravu! Kija se svim silama trudila da Sloba uđe u rijaliti, možda je to bilo zbog toga što ga je sputavala u karijeri. On je snimio nekoliko pjesama, a nije ga bilo nigdje. Imao je neke loše menadžere iako mu je Bog dao nevjerovatan glas. Jednostavno, nije mu išlo - tvrdi Draginja, a onda dodaje:

Mi smo radnička porodica, ali trudili smo se da Slobi u životu ništa ne fali. Ni Kija nije iz neke bogate familije, majka joj je konobarica, a deda je bio željezničar. Otac nije živio sa njima, ali ju je priznao i dao joj prezime. On je bio oženjen kada je njena majka zatrudnjela sa njim. Ipak, Kija nije željela da dolazi kod nas i uvijek je išla kod svoje majke. Kada je došla moja rodbina iz Novog Pazara i na svadbi ostavila priličan broj koverata od kojih su kasnije Sloba i Kija kupili automobil. Onda su došli tim kolima ispred moje kuće, a ja sam im čestitala! Kija je tada rekla da je ona kupila kola od svojih para, što je mene povrijedilo. Ja sam se odrekla skupih lijekova kako bi oni imali novca za stan u Beogradu! Čak sam bila u stanju i da prodam stan u Zrenjaninu ako bi im zafalilo novca da se skuće, sada vidim da sam griješila - zaključuje Draginja za Alo!.

Ovo je prvi muž Divne DNK, a tek da čujete čime se bavi i KAKO su se upoznali! 

Kako je Telegraf prvi objavio, Divna DNK prije Marka Kocića bila je već udata, za čovjeka iz sela Miloševac.

Sada su isplivali i svi detalji o njenom prvom, nevenčanom suprugu, kojeg je Divna upoznala putem emisije "Provodadžija"!

Naime, Divna se sama prijavila za pomenutu emisiju, a tadašnja voditeljka iste Ivana Savić upoznala ju je sa Alenom Adanovićem.

Divna se odmah "zaljubila" u Alena koji je po profesiji pilot, i odmah se preselila kod njega. Međutim, ljubav nije potrajala iz više razlog o kojima je već pričao Divnin otac Toma.

- Divna je prije četiri godine živjela s Almirom, pa je došla kući i tu sjedila. Poslije nekog vremena otišla je kod Marka. Taj prvi je još gori od Marka, nema za šta kuče da ga ujede. Namučila se s njim. I taj je isto Rom kao ovaj njen sadašnji. Ma, ja se samo pravim lud, Divnin život, njena stvar. Neka rade šta hoće. Ja sam nekoliko puta išao tamo po nju, kod tog Almira, htio sam čak i policiju da vodim, ali nije htela da ide od njega. Nedugo posle toga ga je napustila - rekao je Toma.

Kako je Divnin tata istakao u razgovoru za Telegraf, iako je završila poljoprivrednu školu Divna nikada nije htjela da radi, već je htjela da se uda.

Inače, Divnin prvi muž je prošle godine gostovao u "Parovima", gdje je pričao da je živeo u hraniteljskoj porodici do 2010. godine, a potom je pobegao jer su ga navodno zlostavljali.

Tvrdio je da je bio pilot, a kasnije je radio svakakve poslove da bi preživio. 

 

 

 

Ne propustite