"KRENUO JE JAKO, ALI BRZO SAM GA SMIRIO" Hrgović objasnio kako je srušio neporaženog nokautera

Borba
"KRENUO JE JAKO, ALI BRZO SAM GA SMIRIO" Hrgović objasnio kako je srušio neporaženog nokautera
,

Nakon što je u profesionalnom debiju za minutu i pol pobijedio iskusnog Brazilca Raphaela Zumbana Lovea, prije kraja prve runde riješio je i Čeha Pavela Šoura, koji je dosad imao svih šest pobjeda u karijeri, Filip Hrgović briljirao je i u drugoj profesionalnoj borbi.

Borba u njemačkom Schwerinu počela je žestoko. Prvo je Hrgović uzdrmao suparnika desnim direktom, a zatim i lijevim krošeom. Ipak, sredinom prve runde češki nokauter uzvratio je aperkatom i na nekoliko sekundi žestoko uzdrmao Hrgovića koji se nekako izvukao. 
 
Izgledalo je da će prva runda završiti neriješeno, a onda je Hrgović krenuo u završni napad i desnim krošeom poslao suparnika na pod. 


 
Hrvatski borac nakon impresivne pobjede je naravno bio sjajno raspoložen:

"Druga profesionalna borba, druga pobjeda u prvoj rundi, nije moglo bolje. Iskreno, Sour me iznenadio sa svojom vještinom, krenuo je dosta jako, ali uspio sam ga smiriti.  Hvala mom timu, treneru Yousefu Hasanu, menadžeru Karim Bouzidi, hvala timu Sauerland što su mi dali ovu fenomenalnu priliku. Veselim se doći u Hrvatsku i idemo jako dalje!"

 

Ne propustite