NEĆETE MOĆI SKINUTI POGLED SA NJE: Ovako je Ana Bekuta izgledala prije 26 godina! (FOTO)

Show
NEĆETE MOĆI SKINUTI POGLED SA NJE: Ovako je Ana Bekuta izgledala prije 26 godina! (FOTO)
.

Pjevačica Ana Bekuta još uvijek važi za jednu od najljepših pjevačica na estradi, iako je na pragu sedme decenije.

Ona se nedavno na Instagramu pohvalila fotografijom od prije 26 godina, a fanovi su zaključili kako je izgledala divno i zanosno.

1312739-22901414-10213206341491699-873599057-n-ff

PROČITAJTE JOŠ:

ANA BEKUTA NAPADNUTA NA KONCERTU: Nasilnik potrčao ka pjevačici prijeteći, ona počela bježati!

Ana Bekuta doživjela je neprijatnost na koncertu koji je u subotu večer održan u Sava centru.

Naime, dok je ona izvodila svoje hitove, nepoznati mladić skočio na binu i agresivno pokušao da joj priđe, u čemu ga je spriječilo njeno obezbjeđenje

Muškarac je koncert pratio iz prvog reda i bilo je jasno da je u alkoholiziranom stanju. Čim je uplašena folkerka spazila da joj se taj dečko približava, prekinula je nastup i pobjegla iza pratećih vokala.

- Svi su se pitali šta se dešava u trenutku kada je Ana iznenada prekinula da pjeva. Onda smo na bini spazili muškarca koji je juri. Bekuta nije znala šta ju je snašlo. Vidio sam da se baš prepala. Obezbjeđenje je skočilo i uhvatilo nasilnika za ruku, ali on je pokušao da im se otrgne. Počeo je nešto da viče i da prijeti. Bio je pijan i nekontrolisano se ponašao. Cijela sala je bila u šoku - priča izvor za "Kurir".

Dodaje i kako se Anin partner Milutin Mrkonjić najviše uplašio.

- Političar je sjedio u prvom redu i čim je spazio da je pjevačica prestala da pjeva, znao je da nešto nije u redu. Poludio je kad je video kako taj nasilnik ide ka njegovoj partnerki. Skočio je sa stolice i vikao obezbjeđenju da spasi Anu. Ma, da je mogao, i on bi se popeo na binu. Bio je bjesan. Tražio je da odmah saznaju ko je taj čovjek i ispitaju zašto je želio da napadne njegovu dragu - završava izvor za "Kurir".

 

NAKON PET GODINA VEZE SA MRKOM: Ana Bekuta donijela odluku koja je mnoge iznenadila!

Pjevačica Ana Bekuta se ovih dana užurbano priprema za svoje koncerte, a veliku podršku joj pruža njen izabranik Milutin Mrkonjić sa kojim je pet godina u romantičnoj vezi.

Dok su se mnogi pitali kada će par stati na ludi kamen, Bekuta ne namjerava da mijenja bilo šta u njihovom odnosu, te je dodala kako za brak nema potrebe.

"Ne bih ja tu ništa mijenjala, kako se kaže za tim koji pobjeđuje", iskrena je bila Ana za "Story".

58b946d5-f5ec-4309-bf66-17d00a0a0a6c-ana-bekutajpg-690x480

Podsjećamo, Mrka je bio oženjen kada je upoznao pjevačicu i kada je počela njihova romansa.

 

Ana Bekuta nije htjela pustiti u stan Mrku: Ona je mislila da je bio s nekom ženskom, a ne sa prijateljima

Milutin Mrkonjić Mrka je nedavno u intervju za naš magazin rekao kako je u Ani Bekuti, popularnoj srbijanskoj pjevačici, pronašao ženu svog života.

Kazao je kako je njihova ljubav toliko jaka pa ni da joj ne mogu našgoditi stalna pisanja o navodnoj svađi. Mrka ne krije da je još uvijek u braku sa bivšom, kojoj se ne planira vratiti, jer se u budućnosti vidi sa Anom.

A, Bekuta je više puta do sada pričala o njihovoj ljubavi. Veli kako su toliko zaljubljeni jedno u drugo baš kao u cvijetu rane mladosti. I ne plaši se, kao što se to priča, da bi je mogao ostaviti zbog druge, prevariti...

- Ma, mom Mrki vjerujem sve, kakva druga žena? Jednostavno, lijepo je znati da je tu u mojoj blizini, da mi daje podršku, a svaka pjesma je upućena njemu. To je moj Mrka i moja velika ljubav - kroz smijeh nam je odgovorila Ana.

ana-bekuta-mrka

Ali zbog tolike ljubavi koja ih povezuje, Ana je u posljednje vrijeme postala toliko ljubomorna da je i Mrki počelo itekako smetati, piše Expressmag.

Naime, nedavno je on bio sa prijateljima u provodu, i obećao svojoj voljenoj da neće ostati do kasno. Ali kako je vrijeme odmicalo, Bekuta je postajala sve nervoznija. Trpjela je što ga nema do jedan sat iza ponoći, a onda ga je svakih nekoliko minuta zvala na telefon.

„Poludjela“ je kada je oko tri sata isključio telefon kako ga više ne bi mogla dobiti. Tek oko pet sati ujutro pokucao je na vrata, ali mu Ana nije željela otvoriti. Priča se da je Mrka skoro 15 minuta bio u haustoru, ona u hodniku i da su se tako svađali. Kada je shvatila da ih komšije mogu čuti, otvorila mu je vrata.

Tražila je da joj objasni s kim je ostao tako kasno i zašto je isključio mobitel. Govorio joj je da je bio s prijateljima, ali i da mu se baterija ispraznila pa ga nije mogla dobiti. Kada je uključio telefon pokazao je fotografije nastale te večeri sa prijateljima.

Da bi bila sigurna da joj govori istinu, Ana je svaku fotografiju detaljno pregledala pa čak i provjeravala vrijeme kada su snimljene. Na kraju je popustila shvativši da je bez razloga

(Expressmag)

 

 

Ne propustite