Pametna narukvica: Projektor vam ruku pretvara u - ekran!

Tech
Pametna narukvica: Projektor vam ruku pretvara u - ekran!
Narukvica će imati ugrađeni projektor koji će na vašu ruku projicirati ekran kakav ste navikli gledati na pametnim telefonima.

Iako će možda izgledati kao da se stalno češkate i štipate, grupa inovatora tvrtke Cicret izradit će malo, ali pametno računalo u narukvici.

Narukvica će imati ugrađeni projektor koji će na vašu ruku projicirati ekran kakav ste navikli gledati na pametnim telefonima. Zbog ugrađenih senzora narukvica će lako prepoznati koju tipku ste željeli stisnuti, piše 24sata. U nju planiraju ugraditi čip kako bi se lako i brzo spajala s internetom te bluetooth za spajanje s mobitelima.

Tim Cicreta predstavio ju je kao tablet računalo na vlastitom tijelu. Narukvica će doći u dvije verzije, s memorijom od 16 i 32 GB u nekoliko boja. Inovatorima najveći problem predstavlja baterija pa su pomoć tražili na stranici Indegogo.

Kao prednost su istaknuli to što narukvica nije glomazna, a uz to je i vodootporna. Žele biti izravna konkurencija Googleovim naočalama i pametnim satovima. Kad krene u masovnu proizvodnju, cijena narukvice trebala bi biti oko 1000 KM.     

Ne propustite