MISLILA JE DA IH NISAM DOSTOJNA: Rada Manojlović pobjesnila zbog Momirove sestre, pa konačno otkrila ISTINU o njihovom odnosu!

Show
MISLILA JE DA IH NISAM DOSTOJNA: Rada Manojlović pobjesnila zbog Momirove sestre, pa konačno otkrila ISTINU o njihovom odnosu!
.

Rada Manojlović i Momir Gajić razišli su se u oktobru 2015. godine, poslije dvije i pol godine ljubavi za koju su svi mislili da jedna od najstabilnijih na javnoj sceni.

Tada je Rada u javnost iznijela neke detalje. 

No, kako sudbina uvijek sama namjesti situaciju, tako su se Rada, Momir Gajić, njegova sestra Tijana kao i žena i beba krajem prošle sedmice sreli na beogradskom aerodromu. Igrom slučaja, sve je snimila ekipa Ekskluziva koja je sa Radom na aerodromu radila intervju. 

Tijana je posumnjala da je Rada namjerno dovela novinarsku ekipu na aerodrom, što Manojlovićeva u svojoj izjavi i potvrđuje.

rada1

-  Ni kriva ni dužna sam doživjela neprijatnost od Momirove sestre. Vidim da je nisu prošle te dječije bolesti, ali nema veze, to je njena stvar. Ne volim licemerje. Prodavala mi je priču kako ne želi da ona i njena porodica budu predmet žute štampe, a da su zbog mene to postali. Jednom je postavila na svoj Instagram našu sliku sa slave koju su svi portali prenijeli i onda sam opet ja bila kriva što se pisalo o nama - kaže Rada.

- Nikad me nije cijenila ni poštovala. Mislila je da ih nisam dostojna, ja jedna obična folk pevaljka, i to sa sela. Kud ćeš gore! Ja sam njoj bila kriva što sam živa. Ona je kraljica, neka je živa i zdrava - objašnjava Manojlovićeva.

 

Ne propustite