Nije loše znati: TKO SU NAJBOLJI, A TKO NAJGORI LJUBAVNICI NA SVIJETU?!

Zanimljivosti
Nije loše znati: TKO SU NAJBOLJI, A TKO NAJGORI LJUBAVNICI NA SVIJETU?!
.

Kako bi došli do svojevrsne liste najboljih ljubavnika i ljubavnica na svijetu, stranica 'Saucy Dates' provela je jednostavno istraživanje s tek dva postavljena pitanja. Prvo je glasilo: 'Koliko je u seksu bila dobra osoba s kojom ste imali posljednji odnos?', a u drugom se pitalo iz koje je zemlje bila ta osoba

Prema dobivenim rezultatima najboljim su ljubavnicima proglašeni Amerikanci, Australci i muškarci iz Južnoafričke Republike i to ocjenom 8 na ljestvici od 1 do 10.

Najboljim su pak ljubavnicama, s istom ocjenom, proglašene žene iz Kanade, Francuske, Italije i SAD-a, navodi Saucy Dates.

 Njemice, Indijke te žene iz Južnoafričke Republike i Ujedinjenog Kraljevstva dobile su ocjenu 7, a na dnu liste, s ocjenom 6, nalaze se Australke, Novozelanđanke i Španjolke.  Što se muškaraca tiče, 'sedmicu' su dobili Kanađani, Francuzi, Nijemci, Indijci, Talijani i Španjolci.

'Šestica' je pripala muškarcima iz Ujedinjenog Kraljevstva, a poraznu 'četvorku' zaslužili su Novozelanđani.  Istraživanje je dakle obuhvatilo samo nekoliko zemalja svijeta.

best-and-worst-lovers-infographic

Bosne i Hercegovine nažalost nema na listi.

NAPOMENA: Ovo istraživanje nema nikakvo uporište u znanosti i znanstvenim istraživačkim metodama.

 

Ne propustite