OTKRILI RAZLOGE ZBOG KOJIH NISU DOBILI POSAO: Imate li i vi sličnih iskustava?

Kiosk
OTKRILI RAZLOGE ZBOG KOJIH NISU DOBILI POSAO: Imate li i vi sličnih iskustava?
.

Na popularnoj aplikaciji Whisper ljudi su anonimno otkrili razloge zbog kojih nisu dobili posao, a neki su poprilično začujuđući. 

Jednog momka s dreadlocksima tako su odbili jer "jedini nije imao šminkersku kosu". Ženi koja je preko ožiljka tetovirala "hope" (nada) na zapešću također nisu dali posao... 

Evo još nekih primjera u kojima su ljude odbili, a da to nije imalo veze sa biografijom. 

posao1

"Kad sam dobio posao, prije nego sam počeo raditi, tetovirao sam na ruku nešto o baki. Dobio sam otkaz prvi dan jer je tetovaža 'odvlačila pažnju.'"

"Tetovaža križa koju volim i cijenim vrlo je mala i jedva mi se vidi na ruci. No zbog nje nisam dobio posao. Ne namećem nikome religiju, ovo je samo tetovaža..."

posao2

"Jučer su me mailom obavijestili da nisam dobila posao za koji sam aplicirala i koji sam željela. Rekli su mi da se ponovo javim kad mi kosa opet bude prirodne boje. Neće biti. Ne isplati se."

"Jednom nisam dobila posao jer mi je sjenilo bilo "predramatično". Ok, rekla sam da mogu ne nositi šminku kad radim, ali nije ih bilo briga..." 

posao3
"Dva posla na koja sam se prijavila nisam dobila zbog tetovaža. Skroz su prikladne i uvijek ih mogu prekriti. Koji kurac?!"

"Nisam dobila posao odgajateljice zbog piercinga. Zaboravite činjenicu da sam prekvalificirana za posao i da djeca vole moje pirseve..."

posao4

Ne propustite