Nakon 10 godina provedenih u azilu, OVAJ PAS JE KONAČNO UDOMLJEN

Kućni ljubimci
Nakon 10 godina provedenih u azilu, OVAJ PAS JE KONAČNO UDOMLJEN
.

Floyd nije uvijek živio u azilu. Imao je dom, no uvjeti u kojima je živio nisu bili humani. Njegovi su ga vlasnici držali na lancu, u dvorištu, a njihova su ga djeca svakodnevno mučila. Zbog svega toga, Floyd je postao agresivan i završio je u azilu. Bilo je teško, no uz puno truda i ljubavi počeo je vjerovati osoblju azila i postao je najbolji njegov "stanovnik".

Novim bi psima priredio dobrodošlicu, a onima koji su imali problema s prilagodbom pomagao je u tom procesu. No, prošlo je deset godina i Floyda nitko nije udomio. Iako je on razigran i vrlo drag pas, njegov je prošli život ostavio traga na njemu i teško se povezuje s novim ljudima.

Nitko od ljudi koji bi došli po novog ljubimca nije imao vremena za dugotrajne posjete i upoznavanje s Floydom. Upravo zbog toga, on je ostao tamo deset godina. No, sreća mu se ipak osmjehnula. Volonter azila koji ga je vodio u šetnje došao je na ideju da ga udomi. Jedini problem bili su njegova mačka i žena, ali odlučio je poraditi na tomu.

Njegova je žena počela dolaziti u azil i polako se upoznavala s njim. U tom je periodu njihova maca, nažalost, uginula i znali su da je vrijeme da Floyda dovedu u svoj dom. On je sada konačno na sigurnom. Dom prepun ljubavi i topline nešto je što svaki ljubimac treba imati, piše index.hr.

pas2

Ne propustite