PRONAĐEN PRIRODAN LIJEK ZA RAK: Preko 50.000 pacijenata su svjedočili da ih je izliječilo, ali farmacija još uvijek to KRIJE!

Praktična žena
PRONAĐEN PRIRODAN LIJEK ZA RAK: Preko 50.000 pacijenata su svjedočili da ih je izliječilo, ali farmacija još uvijek to KRIJE!
.

Austrijski liječnik Rudolf Breuss je najpoznatiji po pronalaženju prirodnog lijeka za rak.

Nakon godinu dana proučavanja razvio je dijetu sa sokom od 42 dana dizajniranu da ubije stanicu raka u razvoju. A preko 50.000 pacijenata je imalo uspiješno liječenje.

A ljudi koji nisu imali rak pokušali su ovu dijetu i primjetili su značajne i pozitivne učinke. Sve što vam je potrebno za porciju ovog čedesnog soka jeste :

Sastojci:

 
-1 cvekla
-1 mrkva
-1 štap celera
-1/2 krompira
-1 rotkvica


Priprema napitka:

Sastojke trebate sve zajedno miksati u sokovniku da bi se uklonili svi komadi i da dobijete sok.

Sastojci u soku su pažljivo odabrani zbog svojih sposobnosti za borbu protiv opake bolesti.

 

PROČITAJTE JOŠ:

NAJSTARIJA LJEKOVITA UMJETNOST: Masirajte stopala za pravilno funkcionisanje organa!

Masirati možemo cijelo tijelo, uključujući i glavu, a jedna od najefikasnijih je masaža stopala. Određeni dijelovi stopala su povezani s različitim organima u ljudskom tijelu, stoga sebi svakako prije odlaska u krevet priuštite masažu
 

Masaža je jedna od najstarijih ljekovitih umjetnosti. Drevni Hindusi, Persijanci i Egipćani koristili su masažu za liječenje mnogih bolesti.

Danas se masaža koristi u programima fizičke rehabilitacije i za tretiranje hroničnih stanja poput bolova u leđima, artritisa, umora, visokog krvnog pritiska, dijabetesa, jačanja imuniteta, slabe cirkulacije, neplodnosti, depresije, pušenja i slično. Masaža pomaže kod ublažavanja stresa i napetosti.

Masirati možemo cijelo tijelo, uključujući i glavu, a jedna od najefikasnijih je masaža stopala. Određeni dijelovi stopala su povezani s različitim organima u ljudskom tijelu, stoga sebi svakako prije odlaska u krevet priuštite masažu.

Ova vrsta masaže dobra je za:

-kožu,
-cirkulaciju,
-kvalitetniji san,
-smanjenje edema tokom trudnoće,
-održavanje pravilne funkcije organa,
-smirivanje simptoma "nemirnih nogu".

Kako obaviti samomasažu stopala:

Uhvatite nožne prste jednom rukom, a gležanj drugom. Polako okrećite stopalo u jednom smjeru, a zatim u drugom.

Uhvatite prste stopala i povlačite ih k sebi. Zadržite ih u tom položaju 15 sekundi. Na ovaj način istežete mišiće stopala. Ponovite vježbu u drugu stranu.

Uhvatite stopalo s obje ruke i palčevima napravite blagi pritisak. Povlačite prste od pete prema naprijed. Ponovite pokret nekoliko puta. Zatim ponovite sve u suprotnu stranu, od prstiju prema peti.

Izvucite svaki prst - jedan po jedan.

Uhvatite jednom rukom palac, a drugom rukom preostala četiri prsta na stopalu. Povucite stopalo prema gore i protresite.

Ne propustite