Postanite profesionalni ljubavnik: Ovih 10 trikova za ljubljenje obavezno morate da znate!!!

Zanimljivosti
Postanite profesionalni ljubavnik: Ovih 10 trikova za ljubljenje obavezno morate da znate!!!
.

Fizički kontakt je nešto što probudi cijelo tijelo, posebno ako je ostvaren između dvoje ljudi koji osjećaju nešto jedno prema drugome. Zbog toga, ljubljenje se smatra jednim od najboljih načina pokazivanja osjećaja i emocija. Međutim, nije dovoljno samo da se ljubite onako formalno, poljupci moraju biti nešto posebno, nešto "van ovog svijeta". Zbog toga vam donosimo par malih trikova uz pomoć kojih ćete izazvati trnce u tijelu voljene osobe i natjerati je da ludi za vama.

 

1) Budite avaturistični- Zašto da se zatržite samo na ljubljenju usana? Ponekad poljubite vrat, uho, bradu, rame, čelo.

2) Počnite nježno- U početku samo nježno naslonite usne na usne, pa ih polahko otvarajte, to dodatno rasplamsa strasti.

3) Jedna jagoda- Prije ljubljenja pojedite jagodu, one bude senzore za slatko što ljubljenju daje jednu novu dimenziju.

4) Malo grubosti nije na odmet- Ponekad joj prođite prstima kroz kosu, te je lagano povucite. Ne jako, sasvim malo, ali dovoljno da se poveća nivo endorfina koji se oslobađa pri bolu. Ovo će učiniti vaše ljubljenje dosta zanimljivijim.

kissing-15

5) Grickanje- Nježno grickanje usana vašeg partnera dokazano zapali vatru među vama..

6) Menta- Prije ljubljenja na usne nanesite labelo od nane/mente, ovo će dati osjećaj svježine i novu dimenziju vašim poljupcima.

7) Dodir tijela- Naučno je dokazano da dodir kukovima prenosi stvari na neki novi nivo, zato privucite partnera bliže sebi za vrijeme ljubljenja.

8) Jezik- Još jedan način da se pokažete kao savršen ljubavnik jeste sisanje jezika. Nikome ne smeta, a tijelu daje neki čudan osjećaj od kojeg će vam se zavrtjeti u glavi.

couples-passionately-kissing-ben-lamberty-2-5875dfd46b0f9-880

9) Dodir zuba- Vrhom jezika pređite preko zuba partnera, možda ovo djeluje čudno, ali njihova reakcija će vas oduševiti.

10) Čistoća je na prvom mjestu- Nijedan trik vam ne može pomoći pri ljubljenju, ukoliko imate loš zadah. Prije svega obavezno operite zube, konac za zube vam također nije neprijatelj. Obavezno morate očistiti i jezik. Sve ovo doprinosi jačini vašeg poljupca.

 

Ne propustite