MISLIO DA JE VIDIO DUHA: Na prozoru napuštene kuće ugledao je blijedu djevojčicu, kada je pozvao policiju pronašli su nešto strašno..

Zanimljivosti
MISLIO DA JE VIDIO DUHA: Na prozoru napuštene kuće ugledao je blijedu djevojčicu, kada je pozvao policiju pronašli su nešto strašno..
.

Policajac Mark Holster, sa Floride, nikada neće zaboraviti poziv koji je dobio 13. juna 2005. godine. Poziv pri kojem je jedan čovek prijavio da je vidio misterioznu blijedu djevojčicu na prozoru komšijske kuće.

 

U oronuloj kući u posljednje tri godine živjeli su neki ljudi, ali nikada nije bilo tragova djece, u dvorištu ili bilo gdje drugo. Komšija se uplašio da neko zlostavlja dijete, pa je policajac požurio sve da istraži. Holste je zakucao na vrata, ali ništa nije moglo da ga pripremi na ono što je zatekao.

Životinjski izmet nalazio se svuda po podu, stara sažvakana hrana, smeće, paučina i hiljade bubašvaba. Najgore od svega bilo je dijete koje je zatekao unutra! Šestogodišnja devojčica, polu-izgladnjela, nosila je samo prljavu pelenu bila je okružena mnogobrojnim smećem.

 u-oronuloj-kuci-su-ziveli-ljudi-prethodne-3-godine-ali-nije-bilo-tragova-dece-u-dvoristu-ili-0

"Kada sam ušao u kuću, djevojčica je širom otvorila oči, zinula je i puzala je u stranu kao kraba, od ugla do ugla, privukla je koljena svojoj bradi i stavila ruke oko njih. Onda je ispuštala čudne zvukove" - izjavio je potreseni policajac

Zvala se Danijel, te odmah je odvedena u bolnicu u jer se nalazila u užasnom stanju. Njeni govorni maniri bili su kao kod šestomesečne bebe. Danijelina majka zbog toga je poslata u zatvor na 26 sati, te osuđena je na 2 godine kućnog zatvora i 3 godine uslovne kazne,a Danijel joj je oduzeta od strane države. Međutim, malena Dani nije poslata u sirotište, već ju je usvojio divan par, Dajen i Berni Lirovs. Oni su već imali 4 sina, ali su oduvijek željeli ćerku. Čim su je vidjeli, željeli su da vode računa o njoj i da ona bude dio njihove porodice. Danijel je usvojena nekoliko dana prije svog osmog rođendana.

danijelina-majka-bila-je-poslata-u-zatvor-na-26-sati-osudena-je-na-2-godine-kucnog-zatvora-i-3-6

 Za nju život nije bio lak, kao ni za njenu novu porodicu. Ona se i dalje bori sa dubokim psihološkim traumama iz svoje prošlosti. "Ima 7,8 napada dnevno. Jako je zabrinuta zbog hrane. Često jede dok ne povraća", kaže njen novi otac. Zbog toga je njihov frižider zaključan lancem, jer da je drugačije, Danijel bi ispraznila sve. Naravno, razlog tome je njena prošlost, naime majka ju je izgladnjivala. Uprkos svemu, Danijel je sada mnogo bolje u njenom novom domu!

ona-svakog-dana-napreduje-u-odrastanju-njeni-roditelji-se-nadaju-da-ce-jednog-dana-biti-samostalna-13

Ona sada ima 15 godina, ide u školu i bliska je sa svojim novim ocem. Postala je prava tatina kćerka. "Ona je dvogodišnje dijete zarobljeno u tijelu petnaestogodišnje djevojke"-ističe njen otac.

Ona svakog dana napreduje u odrastanju. Njeni roditelji se nadaju da će jednog dana biti samostalna i možda se udati. Njeni roditelji kažu : "Imati Deni u svom životu je kao vožnja rolerkosterom koju nikada ne želite da prekinete."

Ne propustite