"Srce mi je stalo": Djevojka mu parkirala Mercedes u bazen

Šokantno!
"Srce mi je stalo": Djevojka mu parkirala Mercedes u bazen
.

Djevojka je odlučila osvetiti se dečku tako što je njegov Mercedes S400 hybrid parkirala na dno bazena! Djevojka jednog bankara sa Bahama navodno se osvetila dečku tako što je njegov Mercedes ”Parkirala”, ni manje ni više, u bazen.


Guy Gentile prekinuo je vezu s djevojkom Kristinom Kuchma, manekenkom ruskih korijena, za vrijeme večere u restoranu, kada je od njega tražila 50.000 dolara da pokrene marketinšku agenciju.

”Rekao sam joj: ‘Znaš što? Namjerila si se na pogrešnog. Ako misliš da si našla nekoga ko će ti davati novac nizašto, onda si naišla na pogrešnog”, rekao je Gentile, navodi New York Post.

Iznervirana njegovim odgovorom, Kuchma je za vrijeme večere prosula šalicu vrućeg čaja u njegovo lice i napustila restoran, piše Bljesak.info.

Gentile kaže da je uskoro od nje dobio SMS poruku u kojoj je pisalo: ”Lažljivče! Rekao si mi da ćeš mi pomoći pokrenuti biznis. To su tvoje riječi. Sada želiš biti investitor? Pa dobro investitore, u tvom dvorištu iza kuće čeka te iznenađenje, pa počni sa tom investicijskom idejom”.

Kada je sljedećeg jutra došao kući pronašao je svom Mercedes S400 hybrid na dnu bazena. ‘ ‘Srce mi je stalo jer sam mislio da je ona unutra! Nisam mario za automobil u tom trenutku”, kazao je. Gentile.

”Ali nakon što sam shvatio da ona nije unutra, naljutio sam se to je učinila takvu stvari nakon svega što sam ja učinio za nju”, dodao je.

Slučaj je prijavio policiji, a navodi kako mu je trebalo više od četiri sata da auto izvuče iz bazena.

”Zaista sam volio tu djevojku i oženio bih ju, ali otišla je predaleko”, zaključio je ovaj nesretni mladić.

Ne propustite