Poliklinika Melius i CityDeal brinu o Vašem zdravlju!

Kiosk
Poliklinika Melius i CityDeal brinu o Vašem zdravlju!
.

Poliklinika MELIUS Sarajevo je zdravstvena ustanova, osnovana da građanima Bosne i Hercegovine pruži vrhunsku medicinsko - laboratorijsku dijagnostiku, sa širokim dijapazonom različitih analiza.

Više od 70% dijagnoza postavlja se na temelju kvalitetne laboratorijske dijagnostike, zbog koje su obezbjedili vrhunsku laboratorijsku opremu, te stručni kadar iz ove oblasti, koji će Vam pružiti besprijekornu uslugu, kvalitet i tačnost. 

Poliklinika MELIUS pruža specijalistički pregled od strane istaknutih stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom iz oblasti: porodične /obiteljske medicine, medicine rada, dermatovenerologa, oftalmologa, interniste-kardiologa, neuropsihijatrija-neurologa, te psihologa.

Biohemijske analize krvi i urina predstavljaju osnovni pokazatelj zdravstvenog stanja organizma i zato je neophodno da ih redovno obavljamo. Danas kupite vaučer, a ovih dana uradite laboratorijsku analizu krvi i urina sa pregledom.

9gj3nh9a

U saradnji sa CityDealom, za Vas su izdvojili sljedeće ponude:

1. Specijalistički sistematski pregled za muškarce sa cjelokupnim laboratorijskim pretragama - 137 KM.

2. Specijalistički sistematski pregled za žene sa cjelokupnim laboratorijskim pretragama - 155 KM.

3. Ultrazvuk štitne žlijezde, hormoni štitne žlijezde ( TSH, T3, T4), glukoza, urea, kreatinin, holesterol, trigliceridi i vađenje krvi - 65 KM.

4. Kompletna laboratorijska dijagnostika organizma - 69.50 KM.

Laboratorijske analize krvi i urina trebalo bi obaviti jednom godišnje. Savremena medicina danas ne može da se zamisli bez laboratorijske dijagnostike koja je veoma važna za brzo otkrivanje bolesti, praćenje toka iste i izliječenje. Posebna pažnja u radu laboratorije usmjerena je ka upravljanju kvalitetom cjelokupnog radnog procesa, od trenutka primanja zahtjeva do izdavanja nalaza.
Laboratorijski nalazi čine velik dio informacija na kojima se temelje odluke liječnika, stoga svaka moguća pogreška može znatno uticati na dobrobit pacijenta. Pacijenti moraju biti svjesni da se proces dobivanja nalaza sastoji od više faza i da svaka od njih može utjecati na nalaz, posebno predanalitička faza. Ukratko, proces dobivanja nalaza može se pojednostavljeno prikazati kroz tri faze: predanalitičku, analitičku i poslijeanalitičku. Poznato je kako najveći dio pogrešaka u laboratorijskom radu proizlazi iz predanalitičke faze, a to je ona na koju mogu uticati i pacijenti.
Odgovarajuća priprema pacijenta je različita i ovisi o analizi koja se provodi, a najčešće se odnosi na prethodnu prehranu, tjelesnu aktivnost, vrijeme dana ili ciklusa te uzimanje eventualnih lijekova koji mogu uticati na rezultate analiza.    

7224-4

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje).
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!

 

Ne propustite