Ova žena je imala aferu sa oženjenim muškarcem: Kada ju je ostavio, uradila mu je nešto što se ne oprašta

Zanimljivosti
Ova žena je imala aferu sa oženjenim muškarcem: Kada ju je ostavio, uradila mu je nešto što se ne oprašta
.

Laura Arnold (37), iz Londona, bila je nešto više od godinu dana u vezi sa muškarcem. Ona ima četvoro djece i da je ovo normalna priča bila bi divna - muškarac koji je iz ljubavi prihvatio samohranu, četvorostruku mamu! No, u realnoj verziji taj muškarac već ima ženu, a ima i djecu. A, i Laura ima muža. Odnosno, nakon svega više ga nema.


Naime, kada je ljubavnik poželeo da je ostavi ona je objavila njegove golišave slike na Facebook-u, pritom ih poslavši i njegovoj suprugi i djeci.

- Lažov, varalica - pisalo je na jednoj od njih, sa velikim "UPS" preko čovjekovih genitalija.

Da stvari budu još gore, gospođa Arnold je narednog dana svom bivšem ljubavniku tražila 6.000 funti da bi njegove fotografije skolonila sa ove društvene mreže.

U cijeloj ovoj priči vjerovatno je najgore bilo sudiji, koji je morao da se nasluša svega i svačega. Jer, s obzirom na to da je došlo i do krivičnog djela - ucjene, slučaj je dospio i na sud.

- Mir je skup, ali vrijedi ga platiti - rekla je Laura u kompromitujućoj poruci, u kojoj traži novac od bivšeg ljubavnika.

Laurina odbrana je tražila smanjenje kazne, s naznakom da su genitalije bile prekrivene stikerom na telefonu i da je ona, ipak, mama četvoro djece. No, sudija nije htio ni da čuje za tako nešto - jer, neoprostivim smatra uplitanje ljubavnikove porodice, koja je nedužna.

Sada Lauru svi zovu "psihopata" majkom, a mi se prije pitamo šta je bilo sa nedužnom porodicom njenog ljubavnika. I, šta će biti sa djecom ove osvetoljubive majke. Jer, očigledno je da su u ovom slučaju, koji su iscenirali nemarni i sebični ljudi, najdeblji kraj izvukli oni koji nisu ni krivi ni dužni.

(dailymail)

Ne propustite