Ovih 5 stvari NIKADA nemojte Google-ati!!!

Zanimljivosti
Ovih 5 stvari NIKADA nemojte Google-ati!!!
.

Google je već dugo nezaobilazni dio naših života. Na njemu pretražujemo i doznajemo sve što nas zanima, ali kroz pretraživanje i dijelimo naše privatne interese. Međutim, postoje neke stvari za koje ipak ne biste trebali koristiti Google.

 

1. Google nije vaš liječnik-Ne pokušavajte sami dijagnosticirati bolest. Postoji razlog zašto ljudi godinama studiraju medicinu.

2. Google nije vaš savjetnik za anksioznost- Kakvo mu pitanje postavite, takav ćete odgovor dobiti. To znači da nema smisla pitati Google koliko je prosječni penis dug i slično.

3. Google je cinker- Vaša povijest pretraživanja uvijek im je dostupna, čak i kad ste u incognito modu. Ako guglate nešto što može biti opasno, kao "kako proizvesti nitroglicerin", Google će vas vjerojatno prijaviti.

1

4. Google je arhiva odvratnih slika- Google je prepun odvratnih prizora od kojih će vam biti zlo. Stoga nemojte guglati stvari kao što su deglove, blue waffle i lemon party.

5. Google je repozitorij javnog znanja o vama- Ako guglate svoje ime ili e-mail adresu, izbacit će vam sva mjesta na kojima se javno spominju, a to vas možda neugodno iznenadi. Možete od Googlea tražiti da vas "zaboravi", ali uskoro će bilo koja stranica na kojoj ste dali svoj e-mail proširiti ga po cijelom webu.

Ne propustite