OKRUTNA SUDBINA: Ovom su čovjeku u saobraćajnim nesrećama poginuli sin, brat, majka, a sinoć i supruga

Region
OKRUTNA SUDBINA: Ovom su čovjeku u saobraćajnim nesrećama poginuli sin, brat, majka, a sinoć i supruga
.

Prati nas zla sudbina. Zar smo toliko Bogu skrivili da nas tako kažnjava, smrt četvero najmilijih vezana je za saobraćaj”, kaže Stipo Iličić koji je u utorak navečer ostao bez supruge Jelice koja je poginula na cesti ispred obiteljske kuće u Alilovcima kod Požege.

 

Na njegovu 51-godišnju surpugu u utorak oko 22 sata automobilom je naletio najbolji prijatelj jednog od njezinih sinova. Žena se vraćala kući od susjede, a hodala je cestom jer drugačije nije mogla. U Alilovcima, naime, nema nogostupa.

Na nju je golfom naletio 24-godišnji mladić koji nakon zavoja udesno, najvjerovatnije zbog prevelike brzine i alkohola u organizmu (izmjereno mu je 1,35 promila), vjerojatno nije na vrijeme uočio ženu, majku svoga najboljeg prijatelja. Udario ju je i nastavio vožnju kao da se ništa nije dogodilo, piše hrvatski 24 sata.

Tek sat vremena kasnije vratio se na mjesto događaja i predao se policajcima priznavši što je učinio.

Njegov prijatelj Mario, sin smrtno stradale Jelice, majku je posljednji puta vidio proškloga vikenda jer skupa s bratom radi u Čakovcu. Tamo je saznao za strašnu nesreću.

Njegov brat Josip kaže da kroz Alilovce svi voze kao na trkaćoj pisti te da je u selu već bilo desetak nesreća.

Njihov otac Stipo izgubio je suprugu, a još nije prebolio ni gubitak najstarijeg sina, koji je 2011. u dobi od 16 godina također poginuo u saobraćajnoj nesreći. U nesrećama izgubio je i brata i majku.

Alilovci su, inače, bogato selo, no još uvijek nemaju nogostup iako kroz njega prolazi državna cesta.

Ne propustite