U 76. GODINI POSTAO OTAC: Ovo je bivši muž slavne glumice! (FOTO)

Show
U 76. GODINI POSTAO OTAC: Ovo je bivši muž slavne glumice! (FOTO)
.

Proslavljena glumica i pjevačica Snežana Savić sa rediteljem i scenaristom Dragoslavom Lazićem ima kćerku Anitu. Njih dvoje su bili u braku, a poslije nekoliko godina zajedničkog života, svako je krenuo svojim putem.

 

Lazić je 20 godina u braku sa glumicom Draganom Turkalj, i sa njom u 76. godini dobio blizance kćerku Iskru i sina Lazara.

 

slikaa

Dragoslav i Dragana su se vjenčali u Koraćici, u kući njihovog kuma, proslavljenog glumca Velimira - Bate Živojinovića. Dugo su priželjkivali da dobiju zajedničke potomke, što im je tek prije nekoliko godina pošlo za rukom.

 

 

PROČITAJTE I:

Glumica za kojom je patila Juga iskreno: "REKAO MI JE - NE BUDEŠ LI DOBRA, SAHRANIT ĆU TI KARIJERU"

Legendarna srpska glumica i jedna od najvećih zavodnica jugoslavenske kinematografije Snežana Savić za srpski Blic je ispričala što su redatelji tražili od nje u zamjenu za ulogu.

 

"Toga svuda ima, to je jedna vrsta mobinga kako se kaže ovim suvremenim rječnikom. Ima toga u svim profesijama, nije čudno. Pogotovo u glumačkoj profesiji, koja je vrlo teška i neizvjesna. Ne možete nikad biti sigurni da ćete biti angažirani, a u istom trenutku se javlja taj pritisak da, ako ste zgodni i lijepi, redatelji samo naskaču na vas. A pritiscima te vrste, ponekad morate pokleknuti, jer je to najteža profesija na svijetu. Toga ima, nije to ništa nenormalno i novo. Pogotovo u Srbiji koja ne raspolaže sjajnim uvjetima i gdje je glumac uvijek u čekajućem položaju, kao stvari obješene o vješalicu, i čekamo da se nekome svidimo te da nas taj isti skine s vješalice", izjavila je glumica i zatim se prisjetila neugodne situacije u kojoj se i sama našla.

 

sneza

 

"Bio je jedan producent koji je pokušao, ali nije bio agresivan toliko. Dogodilo mi se da je drugi redatelj počeo prijetiti. Više nije među nama, bio je agresivan i tada mi je rekao: 'Ako budeš dobra bit ćeš zvijezda, ako ne sahranit ću ti karijeru. I nećeš ništa dobiti'", prisjetila se, ali nije željela otkriti imena.

 

snezanaa

"Rekla sam mu tada neprimjerene riječi i pobjegla sam. Bila sam drska i vrlo buntovna kao mlada, reagirala sam vrlo drsko i bezobrazno na tu vrstu poziva. Ali Bože moj, svatko ima pravo pokazati neku simpatiju i udvarati se, a stvar je drugog koliko će to prihvatiti. Srećom, to mi se kasnije nije događalo jer su shvatili da nisam baš ljubazna kad se žele na taj način igrati sa mnom. Nakon tog skandala bila sam u jako velikom stresu, jer sam izašla s akademije, a nisam imala afirmaciju. Zamislite, dođete na snimanje i jedan veliki redatelj vam to kaže, koji je najuspješniji u tom trenutku", ispričala je legendarna glumica poznata po ulozi Nine u seriji "Bolji život".

 

snazan

"Ovom problemu su izloženi mladi neafirmirani umjetnici koje vješto koriste oni koji su u poziciji da to mogu, a nemaju neki moralni dio u sebi. Različita su sredstva, netko to radi sofisticiranije i finije, a netko radi na vulgaran i banalan način. Današnjim glumicama je mnogo teže probiti se u svijet kinematografije. Svakako da se događa da pokleknu da bi glumile u filmu, vjerovatno one moraju na neki način odživjeti, odbolovati i prihvatiti. To je jako strašno. Znate kada kažu 'ima dobar stomak', u smislu da je vrlo izdržljiv i imun. Kada kažu cilj ne bira sredstvo, toga je kod nas jako mnogo", kaže glumica.

 

Ne propustite