Angela i Ivan putuju svijetom i penju se na najviše zgrade VIDEO

Čudne priče
Angela i Ivan putuju svijetom i penju se na najviše zgrade VIDEO
.

Pješčane plaže, slapovi ili zalasci sunca većini su parova zadovoljavajući motiv drugog plana njihovih romantičnih fotografija, no ruski par Angela Nikolau i Ivan Kuzenetsov više preferira urbane sredine, a kao pozadinu koriste tlocrte gradova

Angela (24) i Ivan (23) vole putovati svijetom, no romantične trenutke ne proživljavaju u katastarskim uredima fotografirajući se uz zračne snimke gradova koje posjećuju, nego s nekih od najviših točaka u gradu.

angela5

Nedavno su posjetili Hong Kong koji je Angelu potpuno oduševio.

'U Hong Kongu je izgrađeno više nebodera nego u New Yorku, njih oko 8 tisuća', napisala je ushićeno Angela na svom Instagramu.

Krovovi tih nebodera mladom paru ne pružaju zadovoljavajuću perspektivu pa u potrazi za savršenom snimkom navrate do kranova dizalica.

Napravili su to i u Hong Kongu, a snimka koju je objavila Facebook stranica Sport Bible izazvala je nevjericu.

Znalci u komentarima primjećuju nedostatak vjetra na takvoj visini i neobično jak zvuk gradskog prometa pa vjeruju da je snimka nastala pred platnom ili uz malo zabave u Photoshopu.

Bacite li pogled na Angelin Instagram, složit ćete se s nama da bi bilo lakše popeti se na zgrade na kojima se slikala, nego fotošopirati sve te fotografije ili, ne daj Bože, video snimak.

Poput recimo ovog, objavljenog na njihovom Youtube kanalu, na kojemu je zabilježen tijek penjanja u Hong Kongu.

Na vrtoglavim visinama Angela telefonira, šeće kao po modnoj pisti ili prakticira jogu, a svoje romantične trenutke začinjene adrenalinom par je snimao na katedrali Sagrada Familia u Španjolskoj i na Eiffelovom tornju.

angela4

Par se penje bez zaštite i hobi im je ilegalan pa prije penjanja moraju dobro proučiti kako je neka građevina osigurana od upada avanturista poput njih. Kako bi izbjegli osiguranje, uspon na više od 600 metara visok kran zgrade Goldin Finance u kineskom gradu Tianjinu započeli su u 3 sata ujutro.

Sponzorski su ih pratile putničke web stranice Travel Ticker, rekavši da podržavaju putnike iz cijelog svijeta, od kojih se neki na svojim putovanjima vole penjati po krovovima.

'Penjanjem na najviše gradilište na svijetu, Golden Finance u Kini, Ivan i Angela omogućili su vam užitak u nevjerojatnoj snimci', napisali su o ovom pothvatu na Travel Tickeru i upozorili svoje posjtitelje: 'Ne pokušavajte ovo učiniti sami. Osim stradavanja, možete biti uhićeni i kažnjeni. Ne dovodite sebe i druge u opasnost'.

Svoje pothvate snimaju naglavnim kamerama i pomoću štapa, a uspon na kran u Tianjinu sniman je i daljinski upravljanim dronom za što je angažiran snimatelj.

angela6

angela1

 

Ne propustite