Nikada ih ne pokazuje u javnosti: OVO SU BRAĆA JELENE KARLEUŠE!

Show
Nikada ih ne pokazuje u javnosti: OVO SU BRAĆA JELENE KARLEUŠE!
.

Poznata pjevačica Jelena Karleuša rijetko kada je u javnosti pričala ili spominjala svoju (polu)braću.

 

Naime, ako niste znali,  poznata pjevačica ima dva polubrata iz drugog braka oca Dragana Karleuše. Sinove je Dragan dobio nakon razvoda s jeleninim majkom Divnom.

 

Momci se zovu Ivan Karleuša i Nikola Karleuša, a evo kako izgledaju:

jk

Šta kažete da li liče?

 

 

PROČITAJTE I OVO:

 

JELENA KARLEUŠA ISKRENO: Željela sam da pogazim 'Pinkove zvezde', a novac mi nikad nije bio motiv

 

Jelena Karleuša koja je već danima na meti medija zbog mogućnosti emitovanja Zvezda Granda na televiziji Pink, progovorila je o svemu.

Kako je ona već godinama unazad zabranjena na pomenutoj televiziji, mnoge je zanimalo da li će i dalje ostati dio ekipe ili će odustati od žirija ako se presele sa Prve televizije.

 Informacija da je Jelena postavila svoje uslove i zatražila novac, iznenadila je mnoge, a evo šta ona, za sprske medije, kaže o tome:

 

Svi su skočili na mene apropo toga što sam ja tražila neku novčanu nadoknadu. Da se razumijemo, ja sam dvije godine radila Zvezde Granda iz čiste ljubavi. Moj jedini razlog što sam ja pristala na sve to je da zgazimo Pinkove zvezde, a mi smo ih zgazili. Tako da sam ja imala ozbiljnu motivaciju, novac mi nikada nije bio motiv. Ali ne možete ni vi očekivati da imate Ronalda u ekipi i da on tri godine u najbogatijem klubu igra gratis - rekla je Jelena.  

 

SKANDAL ZA SKANDALOM: Evo šta se u "Zvezdama Granda" u ovim trenucima STVARNO događa i koji član žirija ne može više da ŠUTI!

Snimanje nove sezone emisije "Zvezde Granda" je nastavljeno, a evo šta se događa iza kulisa.

 

- Što se tiče ovog cirkusa s prelaskom “Zvezda Granda”, mogu da kažem da poštujem “Prvu” i da imamo dobru saradnju godinama. Međutim, uopšte mi se nije dopalo to što se dešavalo sa emitovanjem ovih dana. To da se najavi, pa ne pusti, pa prebacivanje s jedne emisije na drugu, pa kao samo na anteni može da se gleda kao da smo u prahistoriji - to je sve jako neprofesionalno. Meni nije važno gdje će se emitovati “Zvezde Granda”, ono što treba reći je da “Zvezde Granda” mogu bez bilo koje televizije, a nijedna televizija ne može bez “Zvezda Granda” - rekla je Marija Šerifović na pitanje da prokomentariše čitavu situaciju, a potom je Saša Popović prošao pored nje i dobacio joj da ni slučajno ne otkriva gdje će emisija dalje biti emitovana, piše Blic.

 

Dragan Stojković Bosanac nije htio ništa da otkriva, ali je u šaljivom tonu za “Blic“ prokomentarisao:

 

Koliko plaćate da vam dam informaciju? Imam informaciju gdje će se emitovati, ali neću da vam kažem. Ma nije mi bitno gdje će se emitovati samo da mene slikaju.

 

Jelena Karleuša je na pitanje da li je istina da je tražila određenu svotu ako emisija pređe na “Pink“ kratko prokomentarisala da ne bi bila tu gdje jeste da nije postigla određeni dogovor.

 

 

Ne propustite