NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA: Pogledajte kako je LEPA BRENA izgledala PRIJE LUKSUZNOG ŽIVOTA!

Show
NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA: Pogledajte kako  je LEPA BRENA izgledala PRIJE LUKSUZNOG ŽIVOTA!
.

NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA: Pogledajte kako  je LEPA BRENA izgledala PRIJE LUKSUZNOG ŽIVOTA!

 

Lepa Brena rođena je 1960. godine u Tuzli, a svoju karijeru započela je s tadašnjim "Slatkim grehom" davnih osamdesetih.

 

 I tada je mamila svojim izgledom, kao i glasom, sa samo 19 godina.

Danas je jedna od najvećih zvijezda u regionu, zarađuje milione i izgleda odlično u 57. godini.

Internetom kruži fotografija Lepe Brene koja još nije iskusila čari luksuznog života, a u pitanju je slika iz lične karte. Mora se priznati da je Brena zaista oduvijek bila lijepa.

 

brenaaa

 

 

LEPA BRENA PROŽIVLJAVA DRAMU ZBOG URAGANA: Njena kuća pretrpjela OGROMNU ŠTETU!

Uragan Irma prouzrokovao je nezapamćeno nevrijeme u Americi. Pogodio  je South Beach, elitni dio Majamija, u kojem Lepa Brena posjeduje vilu vrijednu skoro milion eura. 

 

Kako piše Alo pjevačicina kuća je već pretrpjela jedan udar, koji je napravio ogromnu materijalnu štetu, a Živojinovići sada strahuju od novog talasa.

Kako navode izvori bliski pjevačici, Brena je kontaktirala prijatelje i komšije, kako bi pokušali da sklone stvari pred nalet uragana, ali nije uspjela jer su građani već evakuirani.

Kada je vidjela kojom brzinom uragan ruši sve pred sobom, Brena se mnogo zabrinula šta će biti sa vilom u kojoj njena porodica provodi mnogo vremena. Odmah je pozvala prijatelje iz komšiluka na Floridi da iznesu stvari i svu pokretnu imovinu kako bi spasli šta se spasti može, iako je platila osiguranje da bi nakon cunamija pretrpjela minimalnu štetu. Zvala je i Vesu Jevrosimovića vlasnika Comtradea, koji odmah do nje poseduje penthouse, da se sa njim posavjetuje kako najbolje da sačuvaju imovinu. Međutim, veliki problemi u evakuaciji stvari otežala je činjenica da se gotovo 250.000 ljudi već evakuisalo iz tog dijela Floride, te je bilo dosta kasno da se bilo šta preduzme”, ispričao je izvor

 

Ne propustite