PROGOVORIO SIN LEGENDARNOG GLUMCA: On je bio potpuno normalan, jedino je njegova popularnost bila enormna!

Show
PROGOVORIO SIN LEGENDARNOG GLUMCA: On je bio potpuno normalan, jedino je njegova popularnost bila enormna!
,

Sin legendarnog glumca Miodraga Petrovića Čkalje, Čedomir Petrović progovorio je o svom ocu. 

Čedomir je danas penzioner, te se ne bavi više glumom, piše knjige i kolumne. 

Nikada ne gleda televiziju niti reprize serija u kojima je glumio njegov otac, a danas piše upravo o njemu u knjizi  “Bilo nekad jedno vreme kad su ljudi bili bolji”.


“Bio je jako dobar otac. Trudio se, a ja sam se trudio da budem dobar sin. Nismo se sukobljavali nikad, jedino oko sporta, oko fudbala koji smo zajedno gledali. Nikada me nije udario, nikad nije psovao… Kad se sjećam oca, više se privatnih stvari koje publika ne zna. Ne sjetim se njegovih uloga i humora već kao oca.Ja sam njegove serije gledao kao gledalac. On je bio potpuno normalan, jedino je njegova popularnost bila enormna”.

ckalja1

“Zaboravljaju i žive, ne samo onih kojih više nema. Nije se on sviđao nekima koji treba da ga se sjete. On se sviđao narodu. A ovima je govorio u lice istinu. Ne vole svi da čuju istinu. Zbog toga trpimo moja ćerka i ja. Trpimo, niko nas ne zove u pozorište, na film, na televiziju… Sva vrata su nam zatvorena kao londonsla banka. Neće da nas zovu. Moja Jovana je odlična glumica, igrala je u Jugoslovenskom dramskom. Došli su novi mladi glumci, to su klanovi… A ponosan sam što je Čkalja bio takav”. - kazao je Čedomir. 

Ne propustite