SUD DONIO RJEŠENJE: Igoru zabranjeno objavljivanje fotografija Severininog i Milanovog sina!

Show
SUD DONIO RJEŠENJE: Igoru zabranjeno objavljivanje fotografija Severininog i Milanovog sina!
.

Muž hrvatske pjevačice više ne smije da objavi nijednu fotografiju maloljetnog Aleksandra

Opštinski građanski sud u Zagrebu donio je rješenje kojim Severininom suprugu Igoru Kojiću zabranjuje da na društvenim mrežama objavljuje fotografije maloljetnog Aleksandra Popovića.

Kako se navodi u dokumentu sa suda, rješenje je donijeto u najboljem interesu djeteta. Milan Popović je tražio samostalno zastupanje svog maloljetnog sina, što mu je sud i odobrio, čime je donijeta i privremena mjera zabrane objavljivanja Aleksandrovih fotografija na javnim Fejsbuk i Instagram nalozima Igora Kojića, pošto je to protivno interesu djeteta.

Severini advokati na sudu su istakli da je Kojić u braku sa majkom djeteta, odnosno da je očuh, te da je izuzetno blizak sa Aleksandrom sa kojim živi u istoj kući, ali sud je donio rješenje u korist oca.
Kako je utvrđeno, objavljivanje fotografija u ovom slučaju je nepotrebno i suvišno, te kontraproduktivno psihofizičkom razvoju djeteta.

Sud smatra da je dobrobit malog Aleksandra ugrožena, o čemu su svjedočili i veštaci, koji su vrlo jasno i decidirano naveli da što je dijete starije to je manje poželjno da njegove fotografije izlaze u javnost.

Podsjetimo, Milan je tokom ovog mjeseca podnio 2 nove tužbe protiv Severine.

Ne propustite