PREOKRET! ISPLIVALI NOVI DETALJI TRAGEDIJE: Nije sve baš onako kako smo mislili!

Show
PREOKRET! ISPLIVALI NOVI DETALJI TRAGEDIJE: Nije sve baš onako kako smo mislili!
.

Plastični hirurg Srđan Cvetanović (58), pucao je u glumicu Ivanu Panzalović (30) sa kojom je bio u vezi, a zatim izvršio samoubistvo iz pištolja, koji je imao u ilegalnom. a ne legalnom posjedu. On je prvo glumicu rukom nekoliko puta udario u glavu, potom ispalio hitac u nju.
 
Cvetanović je, kako je jedan beogradski medij mogao da vidi uvidom u zapisnik od tog kobnog dan, jednom pucao u Ivanu iz revolvera marke "magnum 357", a istim oružjem je i sebi oduzeo život.

 
Ova tragedija dogodila se 7. septembra oko četiri sata u Ulici Koste Racina 26, na Dedinju.
 
U policijskom izveštaju od tog dana navodi se da je Cvetanović nakon verbalnog konflikta sa svojom nevjenčanom suprugom, njoj rukom zadao više udaraca po glavi, a zatim iz revolvera u ilegalnom posedu u njenom pravcu ispalio projektil, piše Kurir.
 
- Tom prilikom joj je nanio povredu u predelu glave - navodi se na početku u zapisniku.
 
Nakon toga je Cvetanović ispalio projektil sebi u glavu.

Odmah nakon tragedije u javnosti se pronijela informacija da je Cvetanović imao dozvolu za oružje, pa čak i da se radi o pištolju koji je naslijedio od oca, što je, s obzirom na policijski zapisnik, očigledno, diskutabilno.
 
Takođe, glumica je davala izjave da ju je on nakon svađe, prvo jurio i prijetio nožem, a zatim povukao oroz i pucao u nju.
 
Ona je ujedno i jedini živi svjedok ove tragedije, i od njene izjave policiji se mnogo očekuje.
 
Mediji spekulišu da bi ova burna ljubavna priča mogla da doživi preokret.
Ivana Panzalović je juče napustila Vojnomedicinsku akademiju (VMA), samo dan nakon što je Cvetanović sahranjen na Centralnom groblju u Beogradu.
Njoj je, nakon što je kobnog jutra prevezena na VMA, dežurni ljekar konstatovao epiduralni hematom frontalno i razderotinu na desnoj strani glave. Operisana je istog dana, tačnije zbog hematoma, otvorena joj je glava.

Ne propustite