Ljubavnica poručuje poznatom pjevaču: AKO SI MUŠKO KAŽI JESI LI OTAC

Show
Ljubavnica poručuje poznatom pjevaču: AKO SI MUŠKO KAŽI JESI LI OTAC
.

Mirjana Antonović godinama se trudi dokazati da je pjevač Miroslav Ilić otac njenog sina Devina, a sada mu je napisala i poruku na Facebooku u kojem mu poručuje da je kukavica.

Pjevač je Mirjani putem medija poručio kako ga cijela ova priča uopće ne zanima. Ova sapunica, koja se odvija u Srbiji dobila je novi nastavak čije je detalje Mirjana podijelila na svom Facebooku.

 

Dragi moji prijatelji, danas nažalost loše vijesti s pripremnog ročišta. Miroslav i dalje odbija DNK analizu i dao je primjedbu da  Srpski sud nije nadležan zbog toga što Devin nema srpsko državljanstvo. Glavno suđenje se odgađa dok se tehničke formalnosti ne riješe. Čekali su dvije godine da potegnu ovo pitanje. Vrlo lukavo i podlo od Miroslava da bi i dalje odugovlačio slučaj ili obeshrabrio rođenog sina. "Miroslave dobio si danas bodove na podlost ali si izgubio na moralu"! Treba da se srame on i njegov uski krug, ali izgleda ne znaju značenje te riječi. "Ako si muško Miroslave kaži jesam ili nisam otac. Prestani kukavički  da se kriješ iza zastarjelog DNK zakona, koji vlada samo u Srbiji. Ovo je tužan dan za svu nemoćnu djecu Srbije, a i za srpski narod - poručila je Mirjana. 

marijana

Ne propustite