GLUMICA KOJU JE HIRURG UPUCAO IZAŠLA IZ BOLNICE I SVE ISPRIČALA: Sve se desilo u tri sekunde!

Region
GLUMICA KOJU JE HIRURG UPUCAO IZAŠLA IZ BOLNICE I SVE ISPRIČALA: Sve se desilo u tri sekunde!
.

Glumica Ivana Panzalović (30), koju je 7. augusta teško ranio vjerenik, plastični hirurg Srđan Cvetanović (59), a potom izvršio samoubistvo, puštena je jučer s VMA na kućno liječenje.
 
Kako "Kurir" saznaje, glumica je jučer ujutru, nakon uspješnog oporavka, otpuštena iz bolnice i dobro se osjeća.
  
- Ivanu je metak, na svu sreću, samo okrznuo po čelu. Odmah nakon prijema u bolnicu operisan joj je hematom na glavi. Ona je odlično podnijela operaciju i njen oporavak je nakon toga tekao zadovoljavajuće. Nakon što je šest dana provela u bolnici, odlučeno je da može da ide na kućno liječenje. Što se tiče medicinske strane, s njom je sve u najboljem redu i nije više bilo potrebe da boravi u bolnici - rekao je naš izvor s VMA.

Podsjetimo, Ivana Panzalović, koja je javnosti poznata po ulozi profesorke u TV serijalu „Kursadžije“, preživjela je pravu dramu u četvrtak, kad ju je, nakon svađe, Cvetanović hicem iz pištolja ranio u glavu, a potom je izvršio samoubistvo.
  
- Sve se desilo u tri sekunde. Posvađali smo se, on je prvo zgrabio nož i jurio me po stanu. Uspjela sam da pozovem policiju, a kad sam završila razgovor, on mi je uperio pištolj u glavu i pucao. Pala sam na pod, mislila sam da sam mrtva, krv mi je lila niz glavu. Odmah potom je pucao i u sebe, tu preda mnom. Istrčala sam napolje sa otvorenom ranom na glavi kako bih potražila pomoć - ispričala je Ivana ranije za Kurir.

Srđan Cvetanović sahranjen je prekjuče na Centralnom groblju, a Ivana nije prisustvovala sahrani. 

 

(Kurir.rs)

Ne propustite